Traži

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu

Potezi koji će vam olakšati život

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu

Text: V.Š.

Pritom ne mislimo na sunčanje, već na prvo skidanje iz čarapa i tijesnih hlača koje su nas grijale zimi

Napokon smo dočekali temperature koje nam dozvoljavaju da skinemo čarape i dokoljenke i izložimo noge na sunce. Mnoge dame uvijek imaju taj problem da su presvijetle, da im je koža sva još uspavana od zime, dok su one druge već obavile pedikuru i prošetale nove sandale. Depilacija i pedikura su obavezne (to valjda ne moram posebno isticati), ali postoji još nekoliko trikova koji će vaše noge učiniti ljepšima i bolje ćete se osjećati prilikom prvog izlaganje suncu. 

Jedna od najučinkovitijih stvari koje možete napraviti za svoje noge jest korištenje suhe četke za tijelo. U idealnom slučaju to bi trebao biti redoviti dio beauty rutine, ali i nakon jednog korištenja rezultat će biti vidljiv. Suha četka uklonit će mrtve stanice kože koje sigurno ne želimo nositi na sebi, a i poboljšat će cirkulaciju. 

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu (фото 1)

Piling, piling i još jednom piling. Obožavamo onaj osjećaj kada je naša koža glatka poput svile i kad se ulje ili losion utapaju duboko u kožu i hidratiziraju je. Isto tako, odličan je ako imate problem s ponekom uraslom "nezgodom" koja je posljedica depilacije. Mnoge dame odlaze u kozmetičke salone na kompletan piling tijela, a kod kuće si priuštite mali spa doživljaj koji će vam dobro doći i za opuštanje. 

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu (фото 2)

Hidratacija kože je obavezna nakon izlaska iz kade. Ako vam je koža pretjerano dehidrirana koristite svaku slobodnu priliku da umasirate malo ulja ili mlijeka kako bi ju održavali vlažnom. Pogotovo kada su vam noge u prvom planu. Kozmetički brend Sisley u svojoj ponudi ima fantastično ulje od bijelog đumbira koje osim što noge hidratizira, instantno umiruje osjećaj nelagode, preoblikuju siluetu i njegovim korištenjem koža je sve ljepša iz dana u dan. 

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu (фото 3)

Problem svijetlih nogu može se riješiti i samo nekoliko poteza dobrom kremom za samotamnjenje. Danas je tržište prepuno kremama i sprejevima, samo s njima valja postupati oprezno. Ne treba pretjerivati i dovoljno je tek malenu količinu pomiješati s običnim mlijekom koje koristite i dovesti noge do savršenstva. 

Kako na brzinu pripremiti noge za prvo izlaganje suncu (фото 4)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Promo
Učitaj još