Traži

Last minute božićni pokloni iz Manuela Picard beauty studija

Preparativna i dekorativna njega

Last minute božićni pokloni iz Manuela Picard beauty studija

Text: V.Š.

Želite li iznenaditi dragu osobu s drugačijim, posebnim darom, predlažemo nekoliko tretmana i proizvoda iz Manuela Picard beauty studija

S poklon bonom nikad ne možete pogriješiti i sigurno bi svaka dama poželjela barem jednu uslugu ili proizvod koji nude u Manuela Picard beauty studiju. Jedan od najtraženijih i najpopularnijih tretmana je korekcija obrva, poznatiji kao threading obrva. Osim tog tretmana, u svojoj ponudi imaju i nekirurški tretman lica koji daje izuzetne rezultate liftinga i podizanja mišića te opuštene kože i idealan je poklon za majku ili prijateljicu. Luksuzni tretman Seconde Peau ili nova (druga) koža tretman je s potpisom poznatog francuskog brenda Biologique Recherche. Još jedan odličan tretman lica koji je idealan za čišćenje namijenjen je i muškarcima i ženama čija koža treba dubinsku hidrataciju. Tu su još i popularna mezoterapija kisikom i LED Mini facial tretman pogodan za žene i muškarce, cjenovno povoljan i traje svega 45 minuta. 

Last minute božićni pokloni iz Manuela Picard beauty studija (фото 1)

Osim vrhunskih beauty tretmana odnedavno na ovoj adresi možete pronaći dekorativnu kozmetiku poznatog brenda Make Up For Ever čija je ponuda bogata širokim spektrom proizvoda, od ruževa do setova za uređivanje obrva. 

Iskoristite ove blagdane i poklonite dragoj osobi kraljevski beauty tretman na adresama Palmotićeva 3 u beauty studiju Manuela Picard ili Brow Baru koji se nalazi na adresi Gajeva 8. Više informacija pronađite na službenim stranicama studija i upustite se u još jednu lijepu beauty priču. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Promo
Učitaj još