Traži

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017.

GlamScout, Spruce, YouCam...

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017.

Text: V.Š.

Neke olakšavaju odabir prave nijanse pudera, a neke omogućuju virtualni posjet dermatologu

U moru potrebnih i nepotrebnih aplikacija koje su stvorene za svakodnevnu upotrebu, velik dio zauzimaju one iz beauty svijeta. Bilo da se radi o onima koje skeniraju kožu ili onima koje olakšavaju kupovinu određenih proizvoda, kad se naviknemo na njih olakšavaju nam život. Odabrali smo nekoliko pametnih aplikacija koje trebate isprobati ako još niste, i da, nisu rezervirane samo za beauty junkieje. 

GlamScout 

Idući put kada u svojem omiljenom magazinu naletite na neki makeup look koji vam se svidio, fotkajte ga i uploadajte na GlamScout. Za samo nekoliko sekundi aplikacija će identificirati nijanse koje se nalaze na očima i koži lica i ponuditi nekoliko brendova kod kojih možete pronaći iste ili slične proizvode. Za nešto ozbiljnije kupce postoji i mogućnost da isprobaju šminku pomoću kamere koja u tom slučaju služi kao ogledalo, tako da odmah mogu vidjeti kako će npr. odabrani ruž izgledati na usnama te se eventualno odlučiti na kupovinu. 

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017. (фото 1)

YouCam 

Kako bi vaš "selfie" dostigao potpuni potencijal YouCam nudi digitalni makeover i laskave filtere te potpuno opremljeni studio za kosu s trendi frizurama i bojama. Vrlo jednostavno možete isprobati vruće "lookove" koje nude poznati kozmetički brendovi. 

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017. (фото 2)

Spruce 

Briga o koži sada je moguća i preko pametnog telefona. Spruce nudi virtualne sastanke s dermatolozima i jednom kad odaberete svojeg stručnjaka, s njima dijelite sve probleme na koži, informacije i fotografije. Nije bitno imate li akne, osip ili nešto treće, možete poslati fotografije svojeg lica u trenutnom stanju i kroz 24 sata dobit ćete personalizirani plan i recept (ako vam je potreban). Ova usluga se naplaćuje 40 američkih dolara za one koji žele zaobići odlazak u ordinaciju. 

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017. (фото 3)

Misfit Shine

Idealna aplikacija za sve one koje (a tko to ne želi?) žele pratiti svoj ritam spavanja, zdravog života i režima. Ona omogućuje i prati unos hrane, dnevne aktivnosti kao i ciklus spavanja te u njoj možete postaviti ciljeve vezane za te kategorije. Također omogućuje praćenje vašeg sna s pametnim alarmom koji će vam pomoći da odete spavati na vrijeme te će voditi računa da uvijek imate energije i da ste odmorni. 

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017. (фото 4)

Visada 

Nakon što se uploadali selfie, Visada analizira vašu fotografiju, a potom personalizira vaš beauty profil. Pregledavajući stanje vaše kože, sugerira što koristiti kako bi vaša koža izgledala savršeno. Kada su u pitanju šminka i frizura pomaže pri odabiru boja i nijansi koje vam najviše odgovaraju.

Najbolje beauty aplikacije koje trebate isprobati u 2017. (фото 5)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Promo / Josh Rose / Jens Kreuter
Učitaj još