Traži

Ovo su najskuplji i najposebniji beauty tretmani na svijetu

Što sve možete probati?

Ovo su najskuplji i najposebniji beauty tretmani na svijetu

Tekst: E.G.

Od tretmana koji uključuje velike količine kavijara do masaže skupocjenim kristalima- otkrijte kozmetičku rutinu rezerviranu samo za odabrane

Beauty industrija već desetljećima nameće standarde ljepote kojih se nekad gotovo nemoguće pridržavati. Odrastamo listajući časopise u kojima je koža svima uvijek savršeno glatka i zategnuta, bore su nepostojeći problem, a celulit pojam o kojem se nevoljko govori. Pojava društvenih mreža je ovaj fenomen podigla na novu razinu, pa se tako danas naveliko služi filterima koji će vas nakon već nakon jednog klika učiniti ljepšima. Koliko god se počelo otvoreno pričati o tome da su takve fotografije nerealne i forsirati priču oko ljepote koja dolazi iznutra, nepobitna je činjenica da će većina i dalje biti voljna platiti veću količinu novca da isproba novu "čudotvornu" kremu o kojoj se priča ili pak tretman koji, navodno, jamči uklanjanje celulita. Istražili smo najskuplje i najneobičnije među takvim tretmanima, a u nastavku možete doznati više.

Plasmolifting

Ako govorimo o trenutno najpoželjnijem tretmanu u svijetu bogatih i slavnih, upravo je ovo onaj s kojim treba započeti. Šira publika ga je upoznala preko Kim Kardashian prije nekoliko godina, a zanimanje ne i dalje ne prestaje. Često nazivana i "Vampire Facelift", ova metoda podrazumijeva ubrizgavanje vaše krvne plaze injekcijama u lice, što bi trebalo imati efekt pomlađivanja. Odlučite li se na takvo što, budite spremni izdvojiti oko 1500 dolara po tretmanu.

Ovo su najskuplji i najposebniji beauty tretmani na svijetu (фото 1)

Njega kavijarom

Ova se ekskluzivna namirnica ne nalazi samo u najboljim svjetskim restoranima, već i kozmetičkim centrima. Vjerojatno najpoznatija linija koja uključuje kavijar je ona kuće La Prairie, rađena za efekt svjetlije kože, zaglađivanje kože te njeno pomlađivanje. Puni tretman ovom linijom se može isprobati u sklopu hotela Ritz Carlton na Manhattanu, a stajat će vas oko 1250 dolara.

Kupka vodom Evian

Da, i to je moguće! Za basnoslovnih 11 tisuća dolara se možete kupati u tisućama litara vode Evian. Usluga je dostupna isključivo u penthouseu Hotela Victor u Miamiju, a priča se da ga često koristi Serena Williams.

Masaža dragim kamenjem

Ako se kojim slučajem zateknete u nekom od hotela u vlasništvu Donalda Trumpa, raspitajte se za ovu sasvim posebnu masažu. Sat i pol će vas koštati oko 300 dolara, a masirat će vas safirima, kristalima ili rubinima. Ovaj tretman obuhvaća masažu cijelog tijela preko kojeg se prelazi kamenjem, uz prethodno nanošenje ulja.

Ovo su najskuplji i najposebniji beauty tretmani na svijetu (фото 2)

Maska od 24-karatnog zlata

Od davnina je poznato kako zlato ima svojstvo pomlađivanja i zaglađivanja kože. Drugim riječima, zlato je u svijetu kozmetike dobro poznato. Radi se o tretmanu čišćenja lica nakon kojeg se stavlja maska od zlata u formi ulja. Želite li isprobati djeluje li zlato blagotvorno i na vašu kožu, spremite se izdvojiti između 200 i 400 dolara.

Masaža kaktusom

Jedan od najpoznatijih tretmana meksičkog hotela Four Seasons je svakako i masaža kaktusom. Zvuči bolno, ali zapravo nije, budući da se bodlje uklone prije tretmana. Iz posebnih vrsta se dobiva tekućina koja nalikuje onoj iz aloe vere te umiruje kože i čini ju hidratiziranom. Brzo se upija i ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži, što je dodatan plus. No, za to ćete morati platiti oko 400 dolara. 

Ovo su najskuplji i najposebniji beauty tretmani na svijetu (фото 3)

Geisha maska

Ovaj se tretman još naziva i "Nightingale facial", a datira iz 17. stoljeća kad su ga masovne koristile gejše. Osim što košta oko 180 dolara, razlog zbog kojeg će mnogi dva puta razmisliti prije nego što si ga priušte je i činjenica da se radi od izmeta slavuja. Koža je nakon tretmana navodno vidno zaglađenija i svjetlija, pa ne čudi ga često prakticiraju osobe poput Victorije Beckham i Toma Cruisea.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Buro247.ru,
    Pexels
Učitaj još