Traži

Jeste li već vidjeli ovu paletu boja u novoj YSL Beauté makeup kolekciji?

Sve što možete poželjeti

Tekst: A.P.

Iz kuće YSL Beauté predstavljaju novu kolekciju naziva Pop Illusion...

YSL Beauté predstavlja dosad možda najhrabriju kolekciju boja POP ILLUSION koju čine: paleta ruževa s pet predivnih nijansi kremaste teksture, iznimno smjela paleta sjenila za oči, dvije nijanse poznatih Rouge Volupté Shine ruževa za usne koji će vas omamiti svojim čarobnim mirisima. Zatim, tu je novi tuš za oči koji svojim intenzivnim pigmentima naglašava bilo koji look, dva nova posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila Full Metal Shadow, te dvije komplementarne nijanse lakova za nokte. Posebno izdanje palete ruževa za usne odiše psihodeličnom atmosferom koja će potaknuti vašu kreativnost. U kutijici ćete naći neuobičajeno veliko ogledalo i pet reprezentativnih nijansi ruža iznimno kremaste teksture. Tu je i kist za savršeno nanošenje u bilo kojoj prilici. Raskošne i upečatljive boje dolaze u širokom rasponu finiša, od svjetlucavog do providnog.

ysl

YSL Couture Palette Collector krasi čaroban sklad iznutra i izvana. Na prvi nam se pogled čini kao da je riječ o iluziji u plavim tonovima s ružičastim akcentima, poput modernog umjetničkog djela; unutra uočavamo kontrastne nijanse, koje se suprotstavljaju ili nadopunjuju ovisno o načinu na koji se nanose. Žuto zlato postaje highlighter, delikatna boja koja priziva proljeće; može biti i zraka jarke svjetlosti koja iznenađuje i budi osjetila. Svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja, dok crvenkasto ružičasta odiše elegantnom senzualnošću. Novi tuš Couture Eyeliner No9 Or Radical iznimno je precizan i osigurava profesionalan finiš. Bogat je intenzivnim pigmentima koji zrače blistavom svjetlošću, naglašavajući bilo koji look

Kolekcija donosi i dva nova posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila koja se lako nanose: br. 19 Junky Tangerine - nijansa koja priziva zlatni zalazak sunca, s mnoštvom šljokica za dramatičniji look te br. 20 Fantasy Blue - psihodelično plava nijansa kao savršeni kontrast narančastoj. Pop Illusion kolekciju zaokružuju lakovi za nokte i to u odvažnim nijansama br. 96 Kinetic Blue - u nijansi nebeskog plavetnila te br. 97 Op Art Coral u toplim sunčanim tonovima.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    YSL Press
Učitaj još