Traži

Kultni Armanijev miris od ruže ima novo proljetno ruho

Oda svim licima ženstvenosti i ružnim laticama

Kultni Armanijev miris od ruže ima novo proljetno ruho

Text: Promo

Nepromijenjen od prvog izdanja 2016. godine, Sì Rose Signature de Parfum krase dva akorda ruže koja cvjeta kroz neočekivanu notu chyprea

Ona očarava svim svojim bićem. Sì žena je slobodna, radosna, strastvena i puna života. Osjećajna je, snažna i otvorena: njezin je odgovor "sì" (da) životu, ljubavi i samoj sebi. U središtu je zbivanja - pršti energijom i odvažnošću te se ne boji izraziti svoju ženstvenost. Ona je žena današnjice, utjelovljenje suvremenosti i iskonskih vrijednosti. Što može bolje dočarati očaravajuću ženstvenost i njezina brojna lica od ruže? Svakog proljeća predstavljamo posebno izdanje bočice SÌ ROSE SIGNATURE u čast senzualne ženstvenosti koja jednostavno zrači. Izdanje nove bočice za 2017. godinu krasi delikatna, svilena vrpca nježno ružičaste boje. Oblikom podsjeća na veličanstvene, diskretno dekoltirane i savršeno drapirane haute couture haljine. Njezino crno srce nalik je na komad nakita te naglašava prodorno tamni čep od oniksa, čiju bazu krase svjetlucavi zlatni prsteni.

Kultni Armanijev miris od ruže ima novo proljetno ruho (фото 1)

Svibanjska ruža, ikona ljepote i zaštitni znak mirisa Sì, pridružuje se iskonskoj čistoći turske ruže u senzualnom zagrljaju. Moćan i delikatan, ovaj je buket svježine prožet svjetlinom nota bergamota i mandarine. Lepršavi akord frezije stapa se sa sočnom esencijom crnog ribiza Neo JungleTM. Dva ružina apsoluta u srcu kreiraju raskošan i senzualan mirisni trag. Providne su latice obogaćene konkretom irisa i baršunastim apsolutom osmantusa. Neopisiva elegancija obavija i krasi kožu poput svilenog vela.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Promo
Učitaj još