Traži

Popularni američki brend MAKE Beauty prvi put dostupan u Europi

U online dućanu Net-A-Porter

Popularni američki brend MAKE Beauty prvi put dostupan u Europi

Text: V.Š.

Američki brend se trenutno prodaje isključivo u online dućanu Net-A-Porter, a najbolje ga opisuje kvaliteta i pristupačnost svačijem džepu

Ova vijest odlična je za sve ljubiteljice nekonvencionalnih paleta sjenila i ruževa za usne kojima je beauty tržište danas itekako zasićeno. Brend MAKE Beauty na američkom tržištu postoji tek nekoliko godina, ali se vrlo brzo isprofilirao kao kul brend koji u svojim kolekcijama uvijek iznenadi nečim posebnim. Osim uobičajenih proizvoda koje koristimo svakodnevno, MAKE Beauty u ponudi ima odlične primere za sjaj lica i genijalne višenamjenske stickove. Bez obzira na iskorak i ponekad neobične kombinacije boja u paletama i dalje je naglasak stavljen na prirodne lookove. Zvuči sjajno, a ako tome dodamo informaciju da su cijene vrlo pristupačne, dijeli nas još samo jedan klik od nove kupovine.

Pravi beauty junkieji sada imaju priliku isprobati proizvode ovog brenda koji je u prodaju na Net-A-Porter stavio selekciju svojih najprodavanijih proizvoda. "Izuzetno smo uzbuđeni predstaviti MAKE našim globalnim kupcima, a brand koji je dizajniran savršen je dodatak našoj ponudi te volimo eksperimentirati s novim stvarima" - izjavili su iz uprave online dućana. Sve proizvode možete razgledati ovdje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Promo
Učitaj još