Traži

Büro 24/7 i Korlat priredili ekskluzivnu večeru za dame u restoranu Noel

Večer ispunjena hedonizmom i dobrim raspoloženjem

Tekst: Buro 24/7

U elegantnom okruženju poznatog zagrebačkog restorana Noel, Büro 24/7 i Korlat vina priredili su večeru za dame

Blagdansko raspoloženje, vrhunska hrana i fina vina obilježili su prvu u nizu ekskluzivnih večera koju su organizirali Büro 24/7 i Korlat. Za ovu prigodu Korlat je okupljenim damama predstavio neka od svojih najboljih vina s naglaskom na Korlat Boutique Merlot - jedinstveno slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom od prosušenog grožđa. Korlat Merlot Boutique vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima.

U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa.Korlat
Ovako kompleksno, raskošno slatko vino idealno je sljubljivati s jednako raskošnim slasticama poput čokoladnih torti, karameliziranim bademima, tamnim čokoladama... ali i tradicionalnim jelima poput pašticade. Chef restorana Noel ga je damama poslužio uz vrhunski čokoladni souffle.

Merlot Boutique nije bio jedina zvijezda ove večeri. Dame su uživale u večeri od šest sljedova, a na meniju su se našli varijacija pastrve s narančom i crvenim paprom, skuša s grahom, peršinom i lardom, foie gras s toplim briocheom, janjeći file s crnim povrćem, prokulicama i teleći entrecôte s paljenom mrkvom i confit krumpirom. Svak slijed je popraćen jednim od vina iz Korlatove ponude. Dame su tako kušale i Korlatov Supreme koji je premijerno predstavljen ove godine kao jedno od prvih luksuznih crvenih vina od međunarodnih sorti proizvedenih vina u srcu Dalmacije. Radi se o vinima od sorti grožđa s posebno odabranih položaja unutar vinograda Korlat, najbogatijih suncem i odgajanih pod budnim okom vrhunskih enologa i vinogradara do idealnog trenutka kada se ručno beru, obrađuju i spremaju u barrique bačve vrhunskih svjetskih proizvođača.

noel

Večeru su pohodile odabrane dame s naše društvene scene; Jelena Veljača, Nataša Janjić, Ivana Roščić, Judita Franković, Marijana Batinić, Anamarija Brkić, Loreta Gudelj, Ana Petričić Gojanović, Ana Radišić, Anita Dujić, Nina Mia Čikeš.

Jelena Veljača, Loreta Gudelj

Ana Pavić, Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš, Anamarija Brkić

Ana Radišić

Judita Franković

Ana Radišić, Ana Pavić, Anita Dujić

noel

noel

noel

noel

noel

noel

noel

noel

noel

noel

korlat

 

 

 

  • Fotografija:
    Senja Vild
Učitaj još