Traži

Büro 24/7 i OrlandoFIT na okruglom stolu okupili uspješne poslovne žene

Kako adekvatno brinuti o sebi

Tekst: A.P.

Na okruglom stolu koji se jučer održao u Green Gold Gymu - OrlandoFIT, uspješne poslovne žene iz svih područja djelovanja raspravljale su o nužnoj fizičkoj aktivnosti i adekvatnoj brizi za svoje zdravlje

Užurban način života ostavlja nam malo vremena za posvećivanje sebi i svojim osnovnim potrebama - fizičkom i mentalnom zdravlju. Velik broj žena svoje potrebe stavlja na drugo mjesto nauštrb poslovnih i inih obveza kojima ispunjavaju dan. Upravo iz tog razloga Büro 24/7 je u suradnji s fitness centrima OrlandoFIT pokrenuo inicijativu koja je rezultirala okruglim stolom, a na kojem su se okupile istaknute predstavnice iz poslovnog i sportskog svijeta koje su s okupljenima podijelile svoje motivacijske priče o tome kako su uspjele sinkronizirati obveze i brigu za sebe te koliko im je ta odluka poboljšala kvalitetu života.

Büro 24/7 i OrlandoFIT na okruglom stolu okupili uspješne poslovne žene (фото 1)

Na okruglom stolu su sudjelovale Lada Tedeschi Fiorio - potpredsjednica nadzornog odbora Atlantic Grupe, Jadranka Primorac - članica uprave bolnice Sv. Katarina, Asja Petersen - bivša prvakinja u bodybulidingu i vlasnica najpoznatijeg pilates studija u Hrvatskoj, Ljerka Jurić Karoli - voditeljica sportskog savjetovališta Farmacia i Ana Kotzmuth - voditeljica Mentalnog Treninga by Optical Express.

orlando lopac

Okupljene je na početku pozdravio moderator Orlando Lopac koji je odmah naglasio kako je Hrvatska jako loše pozicionirana na svjetskim ljestvicama, kada je riječ o fizičkoj aktivnosti. Asja Petersen je naglasila koliko je fizička aktivnost važna u životu i kako tu filozofiju vjerno prenosi svojim brojnim klijenticama koje zalaze u njezin pilates studio. Lada Tedeschi Fiorio je ponosna trkačica koja je u svom poslovnom rasporedu našla vremena za treninge i posvećenost ovom sportu. O trčanju je kazala: "Netko ode na kavu s prijateljicama,a  ja trčim. Trčanje je za mene svojevrsna vrsta terapije i ne bih ga se nikada odrekla." Radni dan Jadranke Primorac traje 12 sati i jedino vrijeme kada se može adekvatno posvetiti sebi jest u jutarnjim satima. Gospođa Primorac je otkrila da vježba četiri puta tjedno u ranojutarnjim satima što smatra najboljim mogućim pokretačem i osnovom iz koje crpi energiju za dugi radni dan u bolnici Sv.Katarina.

orlando lopac

Kao najvažniju stavku za bavljenje fizičkom aktivnošću, Ana Kotzmuth je istaknula motivaciju koju žene moraju pronaći u sebi i izaći iz svoje zone komfora kako bi si organizirale dan i sistematski složile obveze, a kako bi im ostalo vremena za sebe. Također je istaknula da su fizičko i mentalno zdravlje nerazdvojni, što ljudi često zaboravljaju. Na samom kraju diskusije Ljerka Jurić Karoli je otkrila blagodati sportskih suplemenata koji poboljšavaju performanse prilikom vježbanja te naglasila da svaki proizvod ima svoju namjenu i ako ih se uzima s mjerom i po potrebi, značajno mogu pomoći osobi da dođe i zadrži željenu formu.

orlando fit

Nakon službenog dijela događanja brojni uzvanici su se opustili na prigodnom domjenku gdje su uživali u odabranim Korlat vinima, ali i gdje su dame pogledale top modele iz jesenske kolekcije brenda obuće CCC. Okrugli stol su sa zanimanjem pratile Đurđa Tedeschi, Ana Stunić, Mara Bratoš, Luka Nižetić, Ivana Roščić, Ogi Antunac i brojni drugi uzvanici.

orlando fit

orlando fit

orlando fit

orlando fit

orlando fit

 

 

  • Fotografija:
    Senja Vild
Učitaj još