Traži

Brojni poznati na Büro 24/7 koktel partyju povodom promocije knjige Garance Dore "Ljubav x Stil x Život"

U luksuznom boutique hotelu Le Premier

Tekst: Buro 24/7

U elegantnom interijeru luksuznog zagrebačkog hotela Le Premier jučer je održana promocija hit knjige francuske autorice Garance Dore u organizaciji portala Büro 24/7...

Nakon velikog uspjeha knjige "Kako biti Parižanka" Büro 24/7 i izdavačka kuća Znanje udružili su snage na još jednom projektu. Ovaj put se radi o knjizi francuske blogerice i ilustratorice Garance Dore naziva "Ljubav x Stil x Život" koja je u kratkom roku postala bestseller u Francuskoj i Americi.

"Knjiga je izašla još 2015. godine i bila je veliki hit u svijetu te nam je bilo čudno da je još nitko nije doveo na naše tržište. "Kako biti Parižanka", koju smo predstavili prošle godine, je doživjela doista velik uspjeh na hrvatskom tržištu i kako su nam kazali iz Znanja, tiskali su dodatne primjerke za prodaju. Mislim da je to znak da publike u Hrvatskoj itekako ima i jako mi je drago da kao Büro 24/7 promoviramo i donosimo neke internacionalne naslove na naše tržište. Znanje ima sluha za naše ideje i projekte i ponosni smo da smo sinoć pozdravili hrvatsko izdanje kvalitetne i estetski besprijekorne lifestyle knjige iza koje stoji jedna pametna, talentirana i elegantna žena" kazala je Mirela Forić Srna, osnivačica portala Büro 24/7.

Ana Radišić, Mirela Forić Srna

Stotinjak uzvanika uživalo je u delicijama koje je specijalno za ovu prigodu pripremio Michelin Star Chef Stefano Cosattini iz hotela Le Premier. Uzvanike je pozdravila TV voditeljica Ana Radišić, a nekoliko riječi o samoj knjizi su kazale urednica izdavačke kuće Znanje Nataša Pejić te osnivačica portala Büro 24/7 Mirela Forić Srna. Svoj najdraži ulomak iz knjige je pročitala spisateljica i kolumnistica portala Büro 24/7 Jelena Veljača.

Bojana Franić, Nataša Pejić, Jelena Veljača

Koktel partyju je nazočila i poznata modna ilustratorica Maya Beus koja je samo za ovu prigodu na licu mjesta crtala ilustracije uzvanika koje su ponijeli kao uspomenu s eventa. Događanje je realizirano uz podršku partnera portala Büro 24/7: Reserved, Korlat, Jana Kolagen Beauty, Lierac, Moja Farmacia, Carolina Herrera, Douglas, Cvjetne galerije RL i HP-a.

Buro 247

Dolazak knjige "Ljubav x Stil x Život" na hrvatsko tržište su podržale brojne poznate osobe s naše scene poput Tatjane Dragović, Đurđe Tedeschi, Branke Krstulović, Slavka Sobina, Luke Nižetića, Anamarije Brkić, Nevene Rendeli, Dunje Ercegović, Sonje Lamut, Andree Čermak, Lane Puljić i drugih.

Knjiga "Ljubav x Stil x Život" dostupna je od danas u svim većim knjižarskim lancima: Znanje, Tisak, Hoću knjigu, Školska knjiga, VBZ, Ljevak..

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Senja Vild
Učitaj još