Traži

H&M u Zagrebu priredio party godine. Evo tko je sve došao

Erdem x H&M

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Senja Vild

Svi koji su sinoć zakoračili u predivan prostor kavane Corso bili su složni u jednom: Saša Šekoranja je genijalac, a H&M je pokazao kako se radi party

Za biranih 200 uzvanika H&M je sinoć priredio cvjetnu rapsodiju kojom je službeno najavljen dolazak kolekcije Erdem x H&M koja će od 2. studenog biti dostupna u H&M-ovom dućanu u Centru Cvjetni. Suradnja je proslavljena na pravi način, uz predivno uređen prostor za koji se pobrinuo umjetnik Saša Šekoranja. Šekoranja je doista dao sve od sebe da derutnu kavanu Corso pretvori u raskošan vrt kakav asociramo s dizajnom kuće Erdem.

H&M

Kako to uvijek biva kada je o ovoj kući riječ, tražila se pozivnica više te smo među uzvanicima vidjeli kompletnu društvenu scenu Zagreba. Ulogu ambasadora kolekcija preuzele su Judita Franković, Jelena Rozga i Slavko Sobin. Večer je obilježio i nastup naše pjevačke dive Josipe Lisac koja je za prisutne izvela nekoliko svojih najvećih hitova. Partyju su prisustvovale i Iva Leko, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović, Petra Kurtela, Đurđa Tedeschi, Nevena Rendeli, eNVy Room, Karla Zelić i brojni predstavnici hrvatskih modnih medija.

Isabella Rakonić

Mirjana Mikulec, Marijana Mikulić

Marija Borić, Janja Borić, Andreja Bistričić

H&M u Zagrebu priredio party godine. Evo tko je sve došao (фото 1)

H&M u Zagrebu priredio party godine. Evo tko je sve došao (фото 2)

H&M

H&M

H&M

H&M

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više