Traži

Jesenska sezona u Zagrebu otvorena s partyjem godine. Evo tko je sve došao

The Future is Glowing

Tekst: BURO.


Fotografija: Senja Vild

Zagrebački Velesajam sinoć je bio najvruća pozivnica u gradu što dokazuje i zavidan broj poznatih lica koja smo susreli na partyju za koji se već ustanovilo da nosi titulu "događanja godine". Na pozivnici je jasno bio naznačen dress code "elegant" što je poslužilo kao dobra prilika da se poznate Hrvatice odjenu u nešto glamuroznija izdanja kojih nažalost pomalo nedostaje na brojnim događanjima u metropoli. Uzvanice, među kojima su se našle Marijana Batinić, Aleksandra Dojčinović, Nataša Janjić, Rita Rumora, Lada Mitrašinović, Antonija Mandić, Isabella Rakonić, Nabilah Harron i brojne stajliš cure s Instagrama iskoristile su ovu prigodu da iz ormara izvade sve one trendy stvarčice koje će obilježiti jesensku sezonu. Marijana Batinić je sinoć bila zadužena za vođenje programa, a pažnju okupljenih je plijenila u crvenoj haljini kuće H&M.

Aleksandra Dojčinović

U eleganciji nisu zaostajali ni muški uzvanici na čelu s jednim od najbolje odjevenih Hrvata, Lukom Nižetićem koji nam je kazao da se za evente ovog tipa sprema tako da svu odjeću prvo izbaci na krevet pa onda odabere neku pogodnu kombinaciju: "Na meni je Zarino odijelo koje sam odabrao nasumično. Pola sata prije događanja sve iz ormara sam bacio na krevet i onda sam birao kombinaciju. Zato i kasnim večeras" - kroz smijeh nam je kazao Luka.

Event su otvorili voditelji Ivan Šarić i Marijana Batinić koji su se zahvalili brojnim prisutnima na dolasku i predstavili čelne ljude BAT-a Johna Bradyja i Antala Bekefija. Kao iznenađenje večeri, a na apsolutno oduševljenje prisutnih, na sceni se pojavio naš najuspješniji pijanist Maksim Mrvica  koji je odsvirao nekoliko hitova s kojima je poharao svjetske top liste. Ovo je inače bila jedinstvena prilika za vidjeti Mrvicu na nekom lokalnom eventu, s obzirom na to da je pretrpan obvezama: "Imao sam standardnu ljetnu pauzu, a sada opet slijede turneje. Prva je na redu Australija gdje ću održati pet koncerata. Onda je na rasporedu Južna Koreja nakon koje ću uzeti malu pauzu da se pripremim za nastavak velike turneje po Kini koja će trajati dva mjeseca" - izjavio nam je Maksim.

Maksim Mrvica

Slovačka plesna skupina Anta Agni koju ste mogli vidjeti na nekim od najprestižnijih svjetskih evenata poput zimskih Olimpijskih igara, izveli su svoj poznati "Crystal Show" koji se definitivno izdvojio kao Instagram worthy trenutak večeri s jasnom porukom "The Future Is Glowing". Upravo je to slogan novog revolucionarnog uređaja za zagrijavanje duhana GLO koji je predstavljen na samom događanju. Riječ je o električnom proizvodu koji duhan zagrijava na 240 Celzijevih stupnjeva, što znači da ga ne sagorijeva u potpunosti kao klasične cigarete.

U galeriji iznad pogledajte sve odjevne kombinacije stajliš uzvanica i uzvanika....

 

 

Napišite komentar

više