Traži

Mnogi poznati na premijeri filma "Goran"

Dugoočekivani filmski projekt redatelja Nevija Marasovića

Mnogi poznati na premijeri filma "Goran"

Editor: L.M.F.

Film koji mnogi nazivaju i hrvatskim Fargom sinoć je na svečanoj premijeri okupio mnoga poznata lica. Riječ je o filmskom projektu redatelja Nevija Marasovića u kojem je na jedinstven način spojena Skandinavija i Mediteran te će zasigurno oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku zbog šokantnog raspleta...

Sinoć je u Zagrebu održana svečana premijera najiščekivanijeg filma  2017. godine - "Goran", redatelja Nevija Marasovića. Premijeru filma o kojem svi pričaju proteklih mjesec dana nisu propustile brojne osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske – Iva Šulentić, Judita Franković, Nevena Rendeli Vejzović, Ivana Paradžiković, Sanja Vejnović, Senka Bulić, Ana Maras Harmander, Nela Kocsis, Ivana Roščić, Iva Mihalić, Branka Krstulović, Bojan Glavašević, Tijana Pečenić, Lana Gojak, Mario Petreković, Lana Barić, Kristina Krepela, Iva Visković, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Mia Biondić, Nera Stipičević, Robert Zuber, Hrvoje Klobučar, Ana-Marija Percaić, Amar i Alma Bukvić, Anamarija Vrdoljak te mnogi drugi.

Nataša Janjić
Radnja ove psihološke drame odvija se u Gorskom kotaru. "Goran" je priča o životu i posljedicama koje naši postupci mogu imati. Scenarij za ovu psihološku dramu potpisuje talentirani norveški scenarist i književnik Gjermund Gisvold koji je zajedno s redateljem stvorio jedinstvenu radnju, gdje snijegom zameten Gorski kotar ima presudnu važnost za radnju filma, kao i za sam razvoj karaktera likova. Film koji dokazuje da ponekad dobre vijesti ne donose ništa dobro, u produkciji Antitalenta a s prikazivanjem u Hrvatskoj kreće od sutra 22. prosinca 2016. godine. Filmska ekipa, na čelu s redateljem Nevijem Marasovićem i scenaristom Gjermundom Gisvoldom, te glumcima Franjom Dijakom, Natašom Janjić, Jankom Popovićem Volarićem, Goranom Bogdanom, Filipom Križanom te Milanom Štrljićem poklonili su se pred punom kino dvoranom te su dobili gromoglasne ovacije i višeminutni aplauz publike. Ovo nije božićni film, ali odlična glumačka postava i filmska radnja koja će vas prikovati za kino sjedala, odlična su pozivnica da se uputite u najbliže kino i uvjerite se zašto ovaj film nazivaju hrvatskim Fargom.

Nevio Marasović, Gjermund Gisvold
Film koji mnogi nazivaju hrvatskim Fargom, u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku zbog šokantnog raspleta.

Janko Popović VolarićGoran BogdanIva ŠulentićIvana Roščić, Lana GojakNevena Rendeli VejzovićIva ViskovićNina Mia Čikeš, Miran KurspahićIva MihalićAna Maras HarmanderJudita FrankovićSenka BulićNera StipičevićMia BiondićBranka Krstulović

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Sarah Dombre
Učitaj još