Traži

Otvoren najveći medicinski anti age centar u Dalmaciji

Otvoren najveći medicinski anti age centar u Dalmaciji

Dermamed

Urednik: A.P.

U Splitu je u elegantnom ambijentu Bel Etage zgrade, u društvu prijatelja, medija i klijenata, promoviran najveći medicinsko-estetski centar u Dalmaciji - Dermamed, koji je profesionalnošću u dosadašnjem radu i cjelovitim pristupom klijentima postao središte estetske anti-age medicine

Na otvaranje prvog ovakvog vrhunski opremljenog centra u regiji, po uzoru na svjetske klinike, nakon dugotrajnog stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela, odlučila se doktorica Anđela Prolić. Dermamed je inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije, koji objedinjuje sve potrebno za cjeloviti pristup klijentu na jednom mjestu od dijagnostike do osobnog plana tretmana. Doktorica Prolić primijenila je ovaj sveobuhvatni način rada i vrhunsku aparaturu po uzoru na svjetske klinike uz kontinuiranu edukaciju osoblja.

Ivana Rajić, Anđela Prolić

Filozofija rada Dermameda je profesionalan osobni pristup klijentu, koji omogućuje bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija aparatura, najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom. U sklopu centra su i fitness i wellness te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom, kao i nutricionističko savjetovanje. Više o tretmanima i programima možete saznati na besplatnim konzultacijama te dobiti vlastiti plan tretmana.

Anamarija Asanović

Gabrijela Budimir, Anđela Prolić

 

Anđela Prolić, Sara Alfirević Vrsalović

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više