Traži

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka?

U Novinarskom domu

Tekst: BURO.


Fotografija: Senja Vild

Hrvatski dizajner Ivan Alduk sinoć je okupio predstavnike medija i društvene scene na raskošnoj večeri u Novinarskom domu

Bilo je potrebno jako malo vremena, ali jako puno kreativnosti i strasti modnog dizajnera Ivana Alduka i njegova tima da u samo nekoliko izdanja, svoja okupljanja i modne večere pretvori u posebno iščekivane društvene događaje na koje se vrlo rado odazovu svi suradnici i prijatelji brenda. Druženja su to na kojima se istinski uživa i slave zajednički projekti, odnosi, poslovni uspjesi i prezentira dobra moda s Alduk potpisom u kojoj su ovog puta zasjale Jelena Veljača, Martina Podgorski, Lejla Filipović, Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Una Zima te urednice Ana Pavić, Vedrana Čarapović i Selma Terlević.

Jelena Veljača

Kraj ove uspješne godine u kojoj je predivnom kampanjom s deset poznatih Hrvatica i ambasadorica svoga brenda proslavio deset godina rada, priznati dizajner odlučio je zaokružiti još jednom božićnom večerom za pamćenje. Očekivano, i ovog puta nas je Alduk iznenadio posebnom lokacijom, bogatim dekorom, pomno biranim jelima i vinima te posebnom glazbenom gošćom, a zabava je trajala do jutarnjih sati.

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 1)

Novinarski dom, velika dvorana posebne arhitektonske i društvene vrijednosti pokazala se kao izvrstan i neočekivan odabir. Predivnim ambijentom bogato ukrašenim borovima, snijegom i dekorom dominirala su čak dva velika stola u crno-srebrnom tonu koji su utjelovili izvrsnu kulisu za Alduk večer gdje je sve bilo podređeno uživanju, smijehu i druženju. Osim posebno osmišljenog interijera, gostima će u lijepom okusu ostati i zanimljiva jela kao što su confit black tigera na carpacciu od čičoke i cikle, ravioli punjeni skutom i špinatom, karamelizirana pačja prsa s pireom ljubičastog batata i umakom od agruma te posebno birana vina.

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 2)

Ovu večer je dodatno svojim posebnim glasom uljepšala pjevačica Danijela Večerinović s nekoliko jazz skladbi koje će ostati u divnom sjećanju i modnoj agentici Tihani Harapin Zalepugin, modnom uredniku Petru Trboviću, stilistici Ivani Pavić, fotografima Franji Matkoviću, Jeleni Balić, Mari Milin, dvojcu Deckeru i Kutiću, Inu Zeljku i Johnu Pavlišu, urednicama Tihani Korać, Zori Bjelousov i Nives Bošnjak te modnim blogericama Ani Karađžole i Dorin Bajzec. Večer je završila u izvrsnoj atmosferi s nekoliko glazbenih točki talentirane Mare Milin uz pratnju ostatka društva.

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 3)

Alduk, uz svoje ready-to-wear i kolekcije vjenčanica, ovakvim projektima ispisuje izvrsne stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada - ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu drugačija, ali opet tako prepoznatljiva. Upravo su takvi i svi projekti, kolekcije i kampanje koje nam Alduk prezentira i koje nas uvijek nanovo zaljube u njegov dizajn.

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 4)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 5)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 6)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 7)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 8)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 9)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 10)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 11)

Tko se sve pojavio na blagdanskoj večeri Ivana Alduka? (фото 12)

alduk

alduk

alduk

alduk

 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više