Traži

Tko se sve pojavio na predstavljanju nove Douglasove kolekcije mirisa?

Šest novih jedinstvenih mirisa

Urednik: E.G.

Ovoga ponedjeljka Douglas parfumerije predstavile su novu Douglasovu kolekciju mirisa, koja se sastoji od šest jedinstvenih mirisa

Okupljenim novinarima, influencerima i blogerima održana je kratka prezentacija o kolekciji koju su dizajnirale tri žene - Sidonie Lancesseur, Dorothée Piot i Karine Vinchon.  Svaka od njih dizajnirala je dva mirisa koji oslikavaju strast prema parfemima i besmrtnu ljepotu žena, a koja nudi potpuno nove mirisne mogućnosti. 

Bilo da se osjećate sretno, otkačeno ili tajanstveno, odvažno, senzualno ili energično, zahvaljujući velikom izboru novih mirisa u Douglas kolekciji kupci mogu odabrati miris prema vlastitom raspoloženju, a zatim ih i kombinirati kako bi dizajnirali miris samo za sebe što ovu kolekciju čini zbilja jedinstvenom. Kolekciju čine mirisi Funky Flower, Jazzy Dream, Spicy Charm, Happy Juice, Woody Mirage i Sunny Fruit, a kupci mogu birati između mirisa od 50 ml (155,00 kn) i 15 ml (59,90 kn). 

Tko se sve pojavio na predstavljanju nove Douglasove kolekcije mirisa? (фото 1)

Predstavljanju nove kolekcije Douglas mirisa pridružila su se brojna poznata lica poput Doris Pinčić, Ive Radić, Nine Slišković, Lucije Lugomer i mnogih drugih, a nitko od okupljenih nije ostao ravnodušan na jedinstvene mirise kojima su Douglas parfumerije još jednom pokazale visoke standarde kvalitete koji se njeguju u Douglas linijama proizvoda. "Lansiranje nove Douglasove kolekcije mirisa za sve nas u Douglas parfumerijama izuzetno je važan projekt. Riječ je o kolekciji na koju smo iznimno ponosni jer samo Douglas svojim kupcima nudi mirise koji odgovaraju na pitanje - "Kako se danas osjećam?". Uvjereni smo kako će naši kupci prepoznati trud koji stoji iza ove odvažne i jedinstvene kolekcije, ali i kvalitetu mirisa s kojima smo željeli odati jedinstvena priznanja ljepoti", izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan.

Tko se sve pojavio na predstavljanju nove Douglasove kolekcije mirisa? (фото 2)

U proteklih devet godina poslovanja u Hrvatskoj, Douglas parfumerije su se nametnule kao jedno od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, širokog izbora vrhunskih brendova i najboljih savjeta iz beauty svijeta. Vrijeme blagdana koje se bliži još je jedan razlog više za odlazak u Douglas parfumerije ili posjet Douglas online shopa gdje ćete pronaći novu kolekciju mirisa po pristupačnim cijenama, ali i mnoge druge vrhunske proizvode.

 

  • Fotografija:
    PR
Učitaj još