Traži

U Parizu održana ekskluzivna večera portala Büro 24/7

I platforme Farfetch

Tekst: A.P.

U elegantnom okruženju pariškog hotela Crillon sinoć je održana svečana večera portala Büro 24/7 i e-commerce platforme Farfetch

Suradnja je pokrenuta prije dvije godine a povodom hvale vrijednog projekta Miroslave Dume "Buro Fashion Forward Initiative" koji za zadatak ima promociju mladih dizajnera s s područja bivše SSSR. Ove godine po prvi puta događaj je bio internacionalnog karaktera te su u natjecanju sudjelovali dizajneri iz nekoliko svjetskih država uključujući Singapur, Kinu, Meksiko, Južnu Koreju, Ukrajinu i drugih zemalja.

Na samom početku večeri, Jose Neves, osnivač Farfetcha je istaknuo zadovoljstvo suradnjom i podrškom koju Büro 24/7 globalne daje mladim dizajnerskim imenima. Dizajneri koji su odabrani prezentirat će svoju kapsulnu kolekciju za Farfetch na sljedećem izdanju pariškog Tjedna mode , u ožujku 2018. godine. Kao i uvijek večera Büro 24/7 portala je obilovala uglednicima iz svijeta mode. Uz našu Mirelu Forić Srnu i ostale osnivačice svjetskih Büro 24/7 licenci večeri su se pridružili Arizona Muse, Elena Perminova, Deena Abdulaziz, Stefano Tonchi, Gabriela Hearst, Sabine Getty, Imran Ahmed, Saša Lus i brojnih drugih..

Gosti su uživali u sljedovima biranih jela i šampanjcu Bollinger,a za dekoracije se pobrinuo Roman Kovilišin koji je zamislio elegantan i zelenilom ispunjen prostor svečane sale hotela Crillon.

buro

buro

buro

buro

buro

buro

buro

 

 

 

Učitaj još