Traži

Saloon otvara svoja vrata izložbi Bombone Kečkice

"Odje**, molim!"

Saloon otvara svoja vrata izložbi Bombone Kečkice

Urednik: E.G.

Ovaj petak rezervirajte za izložbu multimedijalne umjetnice Bombone Kečkice koja će održati u prostorijama kultnog zagrebačkog kluba Saloon

Ljubitelji kvalitetnog umjetničkog sadržaja će i ovog vikenda doći na svoje. Zanima li vas područje multimedijalne umjetnosti, izložbu Bombone Kečkice pod nazivom "Odje**, molim!" nikako ne smijete propustiti. Izložbu ćete moći pogledati od 20 sati, i to u prostorijama kultnog zagrebačkog kluba Saloon. Umjetnica Bombona Kečkica ima samo 10 godina i ustvari je alter ego Mirte Pejić, poznate hrvatske vizažistice. Njen svijet je šaren, ona piše, riše, crta, šara, lijepe slike stvara. Voli fotografiju, osmijeh i slatkiše, a svoje radove nikad ne briše. Bombona je u pravilu uvijek vesela i nasmijana, no ponekad ima i svojih "darkerskih" trenutaka.

Najbolji opis njenog stvaralačkog opusa shvatit ćete ako zamislite kombinaciju Tima Burtona i Willyja Wonke. Izložba "Odje**, molim!" je ultramultimedijalni duhovno-scenski spektakl na kojem ćemo se napokon u miru "pomoliti" onome u što istinski vjerujemo."Otvori svoje srce, budi svjedok, ljubav se ljubavlju vraća, sve se vraća, sve se plaća, u laži je jedna noga kraća. Nije nam važno kome ili čemu se moliš, u koga ili što vjeruješ, želimo samo da to bude trenutak u kojem ćeš osjetiti da te napokon netko čuje", stoji u pozivu umjetnice.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    PR
Učitaj još