Traži

Tvrtka Tesla predstavila dječji električni automobil

Vrhunski dizajn i za najmlađe

Tekst: K.B.


Fotografija: buro247.ru

Automobilska tvrtka Tesla odlučila se pobrinuti i za najmlađe i osmislila mini verziju modela Tesla Model S koji će oduševiti svakog klinca

Kad bi kojim slučajem nosivost ovog simpatičnog mini automobila Tesla Model S bila veća od 37 kilograma, koliko ona iznosi, bez razmišljanja bismo ga stavili na svoj popis želja, ali ovako njime možemo razveseliti najmlađe članove obitelji. Po cijeni od 499 dolara i brzini od 9,7 kilometara na sat, ovaj će autić biti najdraži poklon ne samo dječacima nego i djevojčicama od 3 – 8 godina, jer tko se ne bi poželio voziti ulicom u ovako cool vozilu? 

Dječji model Tesle opremljen je značajkama kojima se može pohvaliti i model za odrasle; tu je audio sustav, prtljažnik, svjetla i, naravno, akumulator koji će voziti puna tri sata prije nego se isprazni, doduše u ponudi je i poboljšani model pa za 50 dolara više možete dobiti autić s akumulatorom koji traje 4,5 sata. Ovaj fora automobil možete rezervirati na službenim stranicama tvrtke Tesla, a modeli dolaze u trima različitima bojama. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više