Traži

Pet stvari koje niste znali o Gigi Hadid

Što je sve otkrila?

Tekst: E.G.

Jedna od najuspješnijih modela današnjice je nedavno gostovala u rubrici "73 Questions" američkog Voguea te otkrila nekoliko zanimljivosti iz privatnog života

Ako pratite modnu industriju, onda znate da se sestre Hadid nalaze u njenom vrhu, barem kad su u pitanju modeli i njihov utjecaj. Uz Kendall Jenner i nekoliko "veteranki" poput Adriane Lime i Alessandre Ambrosio, upravo su Gigi i Bella Hadid imena s kojima dizajneri i modni brendovi najviše vole surađivati. Nakon Kendall Jenner i Emily Ratajkowski, Vogue je u svojoj seriji video intervjua pod nazivom "73 Questions" ugostio i Gigi Hadid, a mi smo izdvojili pet zanimljivih trenutaka.

1. Pravo ime joj je Jelena

Da, dobro ste pročitali, Gigi Hadid se doista zove Jelena! Točnije, puno ime joj je Jelena Noura, ali kaže kako je tako rijetko tko zove. Ako je oslovite nadimkom, to je potpuno u redu. 

Pet stvari koje niste znali o Gigi Hadid (фото 1)

2. Obožava kuhanje

Unatoč tome što kao izrazito zaposlena mlada žena ne stigne kuhati koliko bi to željela, Gigi je otkrila kako kuhanje jednostavno obožava. Brojanjem kalorija se ne zamara, pa tako kao svoj signature dish navodi juneći cheeseburger, koji joj je donio pobjedu u celebrity izdanju serijala Masterchef. Uz to, otkrila je i kako njen dečko Zayn Malik priprema najfinije pite na svijetu, a posebno je izdvojila onu s piletinom.

3. Ne vjeruje u trendove

Gigi Hadid je poznata po svojim zanimljivim dnevnim kombinacijama i ne izgleda kao netko tko je pretjerano opterećen trendovima. Stoga je na pitanje koji bi trend zauvijek zabranila odgovorila kako ne vjeruje u takvo što. Točnije, tvrdi kako postoje osobe kojima prolaze najrazličitiji odjevni artikli, dok stajling može jednostavno biti znak trenutnog osjećaja.

Pet stvari koje niste znali o Gigi Hadid (фото 2)

4. Rihanna kao glavni uzor

Opće je poznato i priznato kako je Rihanna omiljena "zločesta" djevojka Hollywooda i nevjerojatno karizmatična i cool umjetnica. Toga je itekako svjesna i Gigi Hadid, pa ju je tako u kratkom blic intervjuu spomenula čak dva puta. Prvi put je istaknula kako joj je upravo Rihanna celebrity crush, dok ju je drugi put navela kao modnog uzora uz sestre Olsen.

5. Omiljena destinacija joj je Tahiti

Kad radite posao globalno renomiranog modela, stalna putovanja su neizbježna. Gigi Hadid je proputovala gotovo cijeli svijet, no jednu je destinaciju izdvojila kao posebnu. Najveći otok Francuske Polinezije leži u izoliranom dijelu Tihog oceana, daleko od gradske buke i znatiželjnih pogleda, a poznat je po rajskim plažama i bajkovitom krajoliku.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više