Traži

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom

Lock & Be Free

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom
Ideja je bila na moderan način osvježiti koncept tradicionalnih ormarića, odnosno "lockera" za čuvanje prtljage pod ključem, dok njihovi vlasnici, uglavnom turisti bezbrižno obilaze grad

Lock & Be Free naziv je prvog španjolskog urbanog lanca koji će zasigurno biti omiljeno mjesto svih turista koji se nađu u ili prođu kroz Madrid. Da se putna prtljaga definitivno može čuvati sa stilom, potvrđuje ovaj totalno cool prostor s tom namjenom, prepun žutih ormarića, odnosno popularnih "lockera". Ideja je bila na moderan način osvježiti koncept tradicionalnih ormarića za privremeno čuvanu i pohranjenu prtljagu pod ključem, a u tome su uspjeli već sa zaštitnim efektnim koloritom vedrog interijera, i to u dvobojnoj, žuto-bijeloj kombinaciji.

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom (фото 1)

Osim čvrstih i sigurnih ormarića dovoljne veličine unutrašnjosti, naglašenih jarko žutom bojom, prostor obiluje i razigranim grafičkim detaljima po bijelim presvučenim "metaliziranim" zidovima, kao i rasvjetnim tijelima koja su postavljena tako da cijelom prostoru odašilju dodatnu dozu pozitivne i vedre energije. Inače, radi se o prostoru od svega 30 četvornih metara, koji osim čuvanja prtljage nudi i zgodne informacije poput, primjerice vremenske prognoze, koliko je točno vremena nekim prijevoznim sredstvom potrebno do najbliže zračne luke te koliko košta usluga prijevoza... Lock & Be Free je mjesto na kojem je prtljaga sigurna, a njezini vlasnici bezbrižni.

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

L.M.F.

  • Fotografija: CaulinPhoto

Napišite komentar

Učitaj još