Traži

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama

"Home in the Pine Forest" by Ramón Esteve

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama

Tekst: E.G.

Španjolski arhitekt Ramón Esteve je predstavio projekt prekrasne ljetne rezidencije u šumovitom dijelu Valencije

Grad Valencia je postao bogatiji za još jedno zanimljivo arhitektonsko zdanje. Naime, poznati arhitekt Ramón Esteve je predstavio projekt pod nazivom "Home in the Pine Forest", koji donosi ljetnu rezidenciju inspiriranu balkonom koji nikad ne prestaje. Kad pogledate eksterijer, jasno je što je arhitekt želio postići. Kako sam naziv sugerira, nalazi se u gustoj borovoj šumi, udaljena je od znatiželjnih pogleda i nepotrebne buke. Uređena je prema najmodernijim standardima te u skladu s trendovima, ali na svoj originalni način. Zemljani tonovi dominiraju u jednakoj mjeri eksterijerom i interijerom, baš kao i pokoji zeleni elementi koji dolaze u vidu ukrasnog bilja. Materijali koji su najzastupljeniji su beton, drvo i kamen koji je karakterističan za mediteransko podneblje. Dizajn interijera je rađen prema načelu minimalizma, a glavni cilj je bio stvoriti mnoštvo prostora te dotoka prirodne svjetlosti.

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 1)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 2)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 3)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 4)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 5)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 6)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 7)

Minimalistički ljetnikovac u zemljanim nijansama (фото 8)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Učitaj još