Traži

Otvara se još jedan b&b Studio Kairos

Otvara se još jedan b&b Studio Kairos

Nova lokacija nalazit će se u Palmotićevoj ulici u Zagrebu


Fotografija: Foto: Emmanuelle Bluman

Zahvaljujući velikom interesu gostiju za ovakvu turističku ponudu i popunjenosti koja je dosegla visokih 90 posto, u rujnu se u Palmotićevoj ulici u Zagrebu otvara Studio Kairos 2. Hotelska usluga, hostelska cijena i obiteljska atmosfera pokazali su se glavnim adutima prvog zagrebačkog bed&breakfast Studija Kairos koji je u srpnju 2012. godine otvoren u Vlaškoj ulici u centru Zagreba.

Otvara se još jedan b&b Studio Kairos (фото 1)

Velikom interesu doprinijele su odlične ocjene gostiju koje ga na najvećim turističkim portalima poput Trip Advisora i Booking.com-a svrstavaju u sam vrh ponude. Studio Kairos je uvršten i u ovogodišnja izdanja svjetskih turističkih vodiča Lonely Planeta i Rough Guidea, a o njemu su pisali cijenjeni strani mediji poput Timesa, Guardiana i Independenta.

Otvara se još jedan b&b Studio Kairos (фото 2)

Veliki interes gostiju potaknuo je vlasnicu Danijelu Čavlović da razvije franšizu za ovu turističku marku koja dobiva svoj  nastavak u rujnu. Nova lokacija će imati istu razinu usluge i ponudu kao i prvi zagrebački bed&breakfast, dok će se sobe razlikovati prema temama i kroz dizajn interijera će opisivati grad i vlasnike franšizne lokacije, bračni par Huljev.

Otvara se još jedan b&b Studio Kairos (фото 3)
Gotovo 90 posto gostiju Studija Kairos su stranci koji dolaze sa svih kontinenata svijeta. Obzirom da Zagreb već nekoliko godina bilježi rast dolazaka gostiju, za očekivati je da će nakon pristupa Europskoj Uniji biti još atraktivnija destinacija pa nema bojazni za odličnu popunjenost nove lokacije ove originalne turističke marke.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više