Traži

HTML5 Standard

Novi domaći keksi koje ćete obožavati

Botica Biscuits

Novi domaći keksi koje ćete obožavati
Iz Botice Biscuits kažu da je ideja za ove slatke zalogaje došla iz jednostavnog razloga jer - vole kekse!

Sve je veća potražnja za zdravim slasticama kojima su naklonjeni posebno oni kojima je vrlo važno što unose u organizam. Danas na tržištu postoji mnogo vrsta domaćih i uvoznih keksa i maleni obiteljski pogon Botica Biscuits tu je vidio priliku i mjesta za svoj proizvod. Keks je to koji će asocirati na pravu domaću slasticu bez raznoraznih konzervansa, bojila i dodataka. Konačna odluka je donesena nakon godinu dana obiteljskog vijećanja i raspravljanja te su pokrenuli ovaj slatki biznis. 

Prvotna ideja je bila pakiranje keksa u estetski oblikovane limene kutije s motivima kulturno-povijesne baštine Hrvatske te predstavljanje istih kao suvenir. U okviru navedene ideje nastale su tri različite limene kutije; Zagreb, Dalmacija i Dubrovnik, a izradili su ih mladi hrvatski dizajneri Svjetlana Šegović i Igor Šćekić.

Novi domaći keksi koje ćete obožavati (фото 1)

Osluškivanjem prvih reakcija svojih kupaca ustanovili su da se ljudima uistinu sviđaju sami keksi te smo odlučili proširiti asortiman s jednostavnijim pakiranjima keksa u vrećice od 125 grama. Za sada njihovu ponudu čini šest okusa: lješnjak, rogač i anis, đumbir, kurkuma, konoplja i kokos, a za koji dan ćemo ponudu obogatiti s dva nova okusa - keksi s bademom i keksi s bučinim uljem i sjemenkama. Sve sastojke nabavljaju isključivo kod domaćih OPG proizvođača (lješnjak iz Iloka, rogač s Visa, maslinovo ulje s  Korčule, bučino ulje i sjemenke iz Zagorja, konoplja i pir s područja Varaždina itd...) osim nekih istočnjačkih začina kao što su đumbir, cimet, papar i kurkuma. Za sada se keksi mogu kupiti putem suvenirnica i specijaliziranih prodavaonica, a u planu je širenje ponude. 

"Plan je svakako širenje asortimana i prodajne mreže te pronalazak što većeg broja kupaca koji "čitaju deklaraciju" i koji će prepoznati kvalitetu naših proizvoda, a dugoročno se nadamo vlastitom specijaliziranom prodajnom mjestu s najboljim keksima u gradu!" - izjavili su iz tvrtke Botica Biscuits.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

V.Š.

  • Fotografija: Promo

Napišite komentar

Učitaj još