Traži

U centru Zagreba otvorena nova konoba

Miseria Nobile

U centru Zagreba otvorena nova konoba

Editor: A.P.

Na adresi Bogovićeva 4 otvorena je malena konoba Miseria Nobile gdje možete kušati hladna predjela iz cijele Hrvatske

Vlasnica konobe Iris Filipan, goste je odlučila povesti na "putovanje kroz Hrvatsku" i to kroz izbor namirnica koje dolaze isključivo od hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava; pa se tako u ponudi konobe nalaze "europski najbolji čvarci" obrta Frelimo iz Samobora, najbolji bijeli pinot na svijetu vinara Đurinskog, vrhunski likeri dobiveni isključivo iz prirodnih sastojaka "Good Spirit" - malene manifakture iz Međimurja, autentična vina iz kuće Monterosso i mnogi drugi.  

Miseria

Koncept je složen na hladnim predjelima te je Miseria Nobile idealna za večeri kada ste raspoloženi za čašicu dobrog vina i fine jednostavne zalogaje. Vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja, vina, pancete i pršuti, baranjski kulen i kobasice, ličke salame od divljači, vrhunski sireve od ovčjeg, kravljeg ili kozjeg mlijeka, uz dodatke aromatičnog bilja, tartufa i maslina, namazi od čvaraka, samo su neki od vrhunskih delicija koje možete probati ovdje.

Miseria

"U turbulentna vremena hrvatskih malenih proizvođača, vjerujem kako svi možemo pomoći na način na koji možemo. Moja obitelj i ja veliki smo ljubitelji delicija koje nude sve naše regije Hrvatske i ponosna sam što sugrađanima i stranim gostima možemo ponuditi gastrološko i enološko putovanje čitavom zemljom u samom centru grada Zagreba," kazala je na otvorenju Iris Filipan, vlasnica konobe Miseria Nobile. U prekrasnom ambijentu konobe moguće je ugostiti pojedince i grupe od 8-24 osobe, a ukupan kapacitet lokala je 60 osoba - za koje se u sklopu posjete priprema događanja, degustacije, promocije i glazbene večeri. Konoba ima i podrumski prostor pogodan za okupljanja do 20 ljudi. Terasa u Bogovićevoj ulici uređena je u etno stilu i prima 48 osoba.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Mario Poje
Učitaj još