Traži

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tekst: L.M.F.

Donosimo vam tjedni Büro 24/7 pregled najčitanijih tekstova većeg formata u kojima ćete zasigurno uživati, posebice ako ste na odmoru jer sada imate sve na jednom mjestu...

Zagrebački arhitektonski studio osmislio interijer njemačkog hotela
"... Artelior, priznati međunarodni arhitektonski studio iz Zagreba na čelu s Unom Barac, dobio je zadatak osmisliti suvremen, dinamičan i prozračan interijer njemačkog Hotela Park Plaza Nürnberg. U nastavku pogledajte kako izgleda final..."

José Neves: "Želimo biti jedina platforma u svijetu luksuzne mode"
"... José Neves u modnim i poslovnim krugovima poznat je kao portugalski profesionalac kojeg je časopis GQ nedavno opisao - "Steve Jobs iz svijeta mode"..."

Upoznajte umjetnika iz regije koji živi u kući inspiriranoj Versaillesom
"... Srđan Vukčević je poznati crnogorski umjetnik sa stalnom pariškom adresom, a kustosica Jelena Tamindžija je zavirila u njegovu raskošnu rezidenciju u Herceg Novom te razgovarala o nadolazećoj izložbi u Dubrovniku..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Zašto moda ne može raskinuti svoj odnos s pušenjem?
"... Puno je vremena prošlo od čuvenog Marlboro muškarca ili Marlene Dietrich koja puši Lucky Strike, a svijet mode je i dalje fasciniran dimom cigarete koji obavija fotografije tobože glamuroznih života zvijezda poput Kate Moss ili "Insta" djevojaka s poda toaleta na Met Gali. Odakle ta fascinacija uopće i zašto moda ne može raskinuti svoj odnos s pušenjem?..."

Treba li nam makeup na plaži i kako bismo se trebali šminkati ljeti?
"Doznajte kakav je makeup idealan za visoke ljetne temperature...." - početak je gotovo svake kolumne na ovu temu. Naravno, nametnut zadatak stručnjaka je savjetovati i preporučiti proizvode prilagodljive različitim karakterima i željama, zapravo ne izreći svoje privatno mišljenje...

Seks, disko i moda: kako je živio Antonio Lopez?
"... Dokumentarac koji je najavljen u veljači ove godine, a koji prati život i rad jednog od najpoznatijih modnih ilustratora Antonija Lopeza uskoro bi trebao ugledati svjetlo dana..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Gdje u Zagrebu otići u shopping vintage komada?
"... U Zagrebu danas ima puno second hand trgovina, no gdje otići kada želimo pronaći pravi vintage komad? Svoja iskustva s nama su podijelile dvije obožavateljice vintage odjeće, kostimografkinja Aleksandra Koluder i arhitektica Nina Mia Čikeš..."

10 čarobnih malih hrvatskih otoka koje možete posjetiti ovo ljeto
"... Ako ste se barem malo zaželjeli izolacije, možda je vrijeme da se ovo ljeto zaputite na neki od ovih malih hrvatskih otoka (prema izboru Guardiana) koji nude jedno posve drugačije iskustvo odmora, ali i ambijenta..."

Najbolji ljetni beauty proizvodi po izboru Mirele Forić Srne
"... Ako itko prati beauty novitete i dobro poznaje sve proizvode (čak i one nepoznate) iz preparativnih linija beauty brendova onda je to naša Mirela Forić Srna..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

Zašto je Domagoj Telišman napustio posao grafičkog dizajnera kako bi izrađivao lule?
"... Njegov posao je prilično neobičan. Naime, Domagoj Telišman izrađuje lule. Svaku koju stvori je unikat i ručni rad. Osnivač je i brenda lula Dotter, a njegovi vjerni klijenti i kupci uglavnom dolaze iz inozemstva. Do sada je izradio preko 400 lula, a iza svega stoje velika strast, volja, znanje i dugotrajan, precizan te mukotrpan posao. Upoznajte Domagoja, lika koji je posao grafičkog dizajnera zamijenio "hobijem" u koji je naprosto zaljubljen..."

Gdje sve ovog ljeta možemo gledati filmove pod zvijezdama?
"... Za prave filmoljupce nema ničeg ljepšeg od uživanja u filmu pod zvjezdanim nebom tople ljetne večeri. Zato smo istražili gdje sve ovog ljeta možete gledati filmove na otvorenom - na moru i na kopnu!..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 4)

Što nedostaje zagrebačkoj gastro sceni?
"... Zagrebačka gastronomska scena je nedvojbeno u posljednjih nekoliko sezona doživjela procvat. Otvara se sve više zanimljivih projekata i cijeni se dobar tanjur, no s nekim od najboljih zagrebačkih chefova smo odlučili provjeriti u kojem spektru još uvijek ima prostora za napredak..."

Lijena si i debela: što je doista problematično kod "plus sizea"?
"... Hrvatska javnost se već danima zabavlja novim estradnim sukobom - onim između suprotstavljenih mišljenja o temi estetike "plus size" modela. Ovoj je raspravi svatko imao nešto za dodati pa se postavlja pitanje - kad izražavanje mišljenja prelazi u klasično vrijeđanje i jesu li osobne preferencije stvarno najveći problem ove priče?..."

Detaljno smo istražili što nam sve donosi nova sezona u zagrebačkim kazalištima
"... Za nadolazeću sezonu 2017./18. mnoga zagrebačka kazališta su već spremna i puno toga će nam raznolikog ponuditi u sklopu novog repertoara. Od nekih smo uspjeli doznati točno što ćemo sve imati prilike pogledati i čemu ćemo sve pljeskati..."

Vlasnici splitske Bokerije otvorili elegantnu pizzeriju na Zapadnoj Obali
"... Splitska Bokeria jedan je od simbola novog gastro pokreta splitske scene. Mladi vlasnici Ela i Luka Bokavšek u grad pod Marjanom su donijeli prijeko potrebnu svježinu, moderan način poslovanja i atraktivan ambijent kojemu teško odlijevaju domaći i strani turisti..."

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Buro arhiva
Učitaj još