Traži

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tekst: L.M.F.

Još jedan ljetni tjedan je iza nas u kojem smo vam pripremili gomilu zanimljivih tekstova i tema među kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Što ste najviše čitali ovih dana na Büro 24/7 portalu provjerite u nastavku...

Francuska ikona stila Inès de la Fressange: "Odijevajte se za sebe i izgledat ćete sjajno!"
"... Ikona stila koja predstavlja utjelovljenje francuskog chica, Inès de la Fressange, u intervjuu za Büro 24/7 otkriva što za nju znači moda, kako je prihvatila starenje i što se zapravo krije iza te čuvene "je ne sais quoi" filozofije..."

Büro 24/7 izbor: najbolji "value for money" restorani u Zagrebu
"... Kako Zagreb postaje sve traženija turistička destinacija, tako raste i ponuda osrednjih restorana po centru grada namijenjenih masama. No, mi smo odlučili pronaći nekoliko sjajnih opcija za brzi ručak ili večeru u gradu, koji za razumne cijene nude vrlo ukusne obroke..."

Christopher Nolan: "Dunkirk je priča o zajedničkom herojstvu"
"... Prije nekoliko dana u hrvatske i svjetske kino dvorane stigla je dugo očekivana ratna drama"Dunkirk" od čuvenog redatelja i scenarista Christophera Nolana. Upravo je s njim i glumcima razgovarala ekipa s Buro247.kz, a mi vam prenosimo intervju u cijelosti..."

Rovinj dobio moderni gradski bistro koji ne smijete zaobići
"... Zavirili smo u "Tramonto", novo ime na rovinjskoj gastro sceni koje nudi nešto drugačiji i nužni koncept kvalitetnih restorana na obali..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Jesu li hrvatski dizajneri odustali od mode?
"... U posljednjih šest godina hrvatske je tjedne mode napustilo više od 20 dizajnera. Neki su jednostavno odustali od koncepta revije, a neki su sasvim odustali od modnog dizajna i prestali stvarati. U Hrvatskoj je teško voditi vlastiti brend, no je li to jedini uzrok takvog masovnog odustajanja od mode? Kroz razgovor s nekoliko hrvatskih dizajnera pokušali smo pronaći uzrok problema..."

Još jedan sjajan razlog da ovo ljeto posjetite Crikvenicu
"... Pogledajte kako izgleda potpuno rekonstruirani hotel Esplanade u Crikvenici koji je ovih dana primio i svoje prve goste..."

Büro 24/7 talent: Andrej Tomić
"... U novom izdanju naše rubrike Büro 24/7 talent ugostili smo mladog talentiranog slikara iz Osijeka, Andreja Tomića..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Četiri čarobne plaže na otoku Braču koje jednostavno morate posjetiti!
"... Jedan od omiljenih hrvatskih otoka svakako je Brač. Osim što je od Splita udaljen svega 45 minuta vožnje trajektom, krije i neke prekrasne plaže i uvale za koje ste možda već čuli, a možda ćete ih tek sada otkriti..."

Razbijanje mitova: Biti vojna pilotkinja
"... Antonija Trupinić je jedina žena pilotkinja u Eskadrili helikoptera 93. zrakoplovne baze..."

Ključni komadi za shopping u kolovozu
"... U novom izdanju naše rubrike, ključne komade za shopping u kolovozu odabrala je stilistica Ana Nikačević..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

Ima li života bez posnog sira i lanenih sjemenki?
"... Osvrnite se na tren oko sebe i shvatit ćete jednu poraznu činjenicu - živimo u svijetu koji je opsjednut hranom, i to tako da odlazi u jedan od sljedeća dva ekstrema. Dok jedni panično broje kalorije i važu bademe, drugi opsesivno gutaju burgere i tvrde kako je kolesterol još jedna izmišljotina farmaceutske industrije. Gdje se u cijeloj toj priči izgubila toliko potrebna umjerenost?..."

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Buro arhiva
Učitaj još