Traži

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

... a za koje smo smatrali da bi vam mogli biti zanimljivi!

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili

Tekst: L.M.F.

Tjedan iza sebe ponovno smo ispunili s pregršt zanimljivih tema i članaka, a sada vam donosimo i pregled najčitanijih ako ste kojim slučajem neki od njih propustili pročitati...

Luka Nižetić otvorio Fabrika Concept Store u Komiži
"... Nakon uspješnog gastronomskog projekta, Luka Nižetić se odlučio i na otvaranje zanimljivog concept storea s ponudom niza različitih brendova..."

Može li propasti najdugovječnija modna kuća u svijetu?
"... Lanvin je najdugovječnija modna kuća na svijetu i već je 128 godina u vrhu liste najcjenjenijih modnih kuća. Međutim, prije nekoliko godina interes kupaca počeo je padati, a s njime i prodaja. Tenzije između do tada najuspješnijeg kreativnog direktora u Lanvinu, Albera Elbaza, i većinske vlasnice brenda, Shaw-Lan Wang, počele su rasti i sve je krenulo nizbrdo. Kako je do toga došlo i može li se Lanvin izvući?..."

Koje ljetne destinacije preporučuju hrvatski travel blogeri?
"... Ako spadate u one koji još uvijek nisu odlučili gdje će provesti ljeto, inspiraciju pronađite u prijedlozima omiljenih hrvatskih travel blogera čije avanture uvijek rado pratimo..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 1)

Ovako će izgledati nova supervinarija u Motovunu
"...Roxanich Motovun Projekt potpisuje cijenjeni Arhitektonski biro Turato, a osim vinarije i kušaonice uključivat će i hotel, restorane, trgovine, multifunkcionalne dvorane..."

Što se to skriva u staroj gradskoj jezgri romantičnog Trogira
"... Trogirski restoran čijom kuhinjom "šefuje" talentirani Ivan Pažanin razlikuje se od svih "fine cuisine" mjesta u Hrvatskoj. Kreativnost jela nadmašuje sva očekivanja, a pristup gostima nešto je što do sada nismo vidjeli..."

Zavirite u novo otvoreni bar koji je instantno postao "it" mjesto u Beogradu
"... Zaštitni znak LULA fine espresso bara, koji je trenutno najchic lokacija u Beogradu, svakako je kava, ali i savršeno uređen interijer kojem baš nitko ne može odoljeti..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 2)

Koliko smo zapravo otvoreni prema "otvorenim vezama"?
"... Jeste li ikada bili u otvorenoj vezi ili možda razmišljate kako je pravo vrijeme da se upustite u takav oblik odnosa? I dok nekima to sve skupa zvuči jako primamljivo, drugi će pak naglasiti kako je to prilična loša zamjena za svojevrsnu slobodu i odluka nezrelih partnera koji podržavaju "varanje"... Što su na tu temu iz vlastitog iskustva imali za reći moji sugovornici, pročitajte u nastavku..."

Kako je Chiara Ferragni uspjela izgraditi modni imperij?
"... Kada je 2009. godine zgodna plavuša porijeklom iz Italije pokrenula vlastiti blog, nije se previše razlikovala od nekih postojećih sadržaja koji su se nudili na internetu..."

Büro 24/7 u uredu kod: svjetski poznatog beauty brenda L'Oréal
"... Arhitektonski studio OBE zaslužan je sa sjajan projekt beogradskog uredskog prostora svjetski poznate beauty kompanije L'Oréal..."

Tjedni pregled Büro 24/7 najčitanijih tekstova koje ste slučajno propustili (фото 3)

Film "Dunkirk" je dokaz da Christopher Nolan nije "samo" redatelj, nego i umjetnik!
"... Nolan je unoseći svoje karakteristične elemente napravio jedan potpuno drukčiji ratni film, s naglaskom na savršeno izvedenu nelinearnu priču kao takvu, a ne na likove. Možemo reći kako smo konačno dobili netipičnu ratnu dramu, točnije remek-djelo, gdje rat nije serviran u rukavicama, a sam Nolan je pritom, uz svoje vjerne suradnike, točno znao kako to i ostvariti..."

Odijevanje u skladu s godinama - istina ili mit?
"... Odijevanje je sastavni dio ljudskog života i o njemu razmišljamo i prakticiramo ga do kraja života, a kako starimo tako se i način našeg odijevanja mijenja. Ili se barem mijenjao. Danas su metode zdravog življenja, odnosno prehrane i vježbanja (a bome i estetske kirurgije) iznimno napredovale i godine postaju samo broj svijeća na torti. No, zašto nam je onda i dalje tako važan taj mit odijevanja u skladu s godinama..."

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Buro arhiva
Učitaj još