Traži

5 online dućana u kojima se kriju dizajnerski vintage komadi, a dostavljaju u Hrvatsku

Blago u bespućima interneta

Tekst: D.D.

Mačkaste sunčane naočale, torbice oko struka, haljine s naglašenim ramenima - puno smo toga prošle godine "posudili" iz prošlosti, a inspiracija vintage modom nastavit će se i ove godine. Pronašli smo neke od najboljih dizajnerskih modnih dodataka koji se mogu naručiti putem vintage dućana koji dostavljaju u Hrvatsku...

Jedan od najuspješnijih online dućana je Vintage Frames Company. Na njemu svoje minijaturne sunčane naočale pronalaze američke it djevojke poput Belle Hadid i Kendall Jenner, a može se birati između stotine tisuća dizajnerskih okvira koji datiraju od 50-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća. Cijene sunčanih naočala kreću se od 150 dolara, pa sve do nekoliko tisuća dolara, a među brendovima se ističu Dior i Gucci. Za razliku od tog online dućana, gdje se nalaze nikad nošeni komadi, na stranici Archive Vintage mogu se pronaći nošeni rariteti u odličnom stanju. Posebno se ističe kategorija nakita u kojem ljubiteljice Chanela imaju što za vidjeti (i kupiti).

5 online dućana u kojima se kriju dizajnerski vintage komadi, a dostavljaju u Hrvatsku (фото 1)

Daleko veća ponuda krije se u vintage dijelu jedne od najpopularnijih online destinacija trendseterica - Farfetchu. Tamo se, pak, mogu pronaći Yves Saint Laurent clutchevi te Gucci torbice s retro logom. U moru trendovskih modnih dodataka prekrivenih logotipom modnih marki, može se naletjeti i na pokoji klasik poput Louis Vuitton ruksaka. Na stranici losanđeleškog dućana Decades mogu se naći sjajni "neo vintage" ulovi, koji datiraju svega desetak godina u prošlost. Unikatni i bezvremenski komadi poput Hermès svilenih šalova ili pak, Alaïa remenja mogu se kupiti u vrlo dobrom stanju, a u ponudi su i omiljeni brendovi milenijalki poput Balenciage ili Balmaina. Online store What Goes Around Comes Around raj je za ljubiteljice torbica, a obožava ga i Rihanna. Osim što imaju ogromnu kolekciju vintage Chanel komada, u ovom dućanu mogu se pronaći čak i Céline torbe.

5 online dućana u kojima se kriju dizajnerski vintage komadi, a dostavljaju u Hrvatsku (фото 2)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Instagram
Učitaj još