Traži

Freywille predstavio zanimljivu kolekciju vjenčanog nakita

Modni dodaci koji će vaš dan učiniti posebnim

Freywille predstavio zanimljivu kolekciju vjenčanog nakita
Svaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita

On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama. Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku dragocjene ljubavi, prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke iz Freywille kolekcije Hope, dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.

Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, Freywille oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Romantične, cvjetne spirale i vibrantni otočići izviru iz zagrljaja jarkih nijansi crvene i žute, simbolizirajući želje koje dozivaju ljubav i sigurnost. Nad njima se uzdižu zlatne linije sinkopiranog ritma, tajanstveni vrtlozi misli o snovima i životu koji cvjeta kroz sreću i blagostanje. Raskošan Freywille dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi Freywille ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite Freywille butik u Zagrebu na adresi Preradovićeva 2 ili Freywille online boutique. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Promo

  • Fotografija: Decker+Kutić

Napišite komentar

Učitaj još