Traži

Nova kolekcija "statement" naušnica i ogrlica hrvatske dizajnerice

Little Wonder

Tekst: D.D.


Fotografija: Alma Štrkljević

Domaći brend nakita predstavio je lookbook za novu kolekciju po nazivom Soldier of Love...

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak predstavlja nam novu kolekciju "Soldier of Love" kroz sanjivi lookbook za koji je zaslužna fotografkinja i grafička dizajnerica Alma Štrkljević. Kolekcija se sastoji od ogrlica, naušnica i narukvica izrađenih od ručno rezanog i galvaniziranog mesinga, riječnog bisera i oniksa. Svaki komad nakita izrađen je ručno i u potpunosti u Hrvatskoj.

Ogrlice "Soldier of Love", naušnice i ogrlice "Interrupted Circle" kao i cijela kolekcija inspirirani su kompleksnosti života kojeg živimo i svim njegovim nesavršenostima. Bijeli barokni riječni biser suprotstavljen je crnom oniksu, pravilan krug je prekinut i narušen pukotinom jer ništa nije savršeno. Vojničke pločice bez imena i mjedene perle koje podsjećaju na metke evociraju činjenicu da je život prožet manjim i većim borbama koje svakodnevno proživljavamo.

Statement naušnice "Interrupted Circle" zanimljive su zbog toga što se privjesak od mesinga može jednostavno odvojiti od ringa naušnice te se mogu nositi i odvojeno kao hoop naušnice, a privjesak se može provući kroz tanki lanac. Multifunkcionalnost u nakitu jedna je od bitnih karakteristika branda Little Wonder koja je vidljiva i u ovoj kolekciji.

Kolekcija će uskoro biti dostupna na webshopu Designer Storea Krug i na prodajnim mjestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju, LuluandBrands u Šibeniku i Splitu, Croatia in a Box u Rijeci i u Jevremovoj 25 u Beogradu. 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više