Traži

Ova šarena kolekcija nakita će uljepšati svaki tmurni dan koji imate

Dizajn Kolektiv

Urednik: A.P.


Fotografija: Senja Vild

Prije dvije godine predstavili smo srpski brend nakita iza kojeg stoji Milica Milunović. Milica se baš u to vrijeme selila u Melbourne gdje je za sebe izgradila novi život i pritom nije prestala stvarati već je u ovom australskom gradu pronašla sasvim novi val inspiracije: "Nova kolekcija je reakcija na život u tom od-svega-dalekom podneblju i interpretacija utisaka o lokalnoj umjetnosti, modi, stilu odijevanja, ali i stilu življenja. Nakit jarkih boja, ali elegantnih linija čini veselu kolekciju koja oslikava savršeno art-pop ljeto. Za one kojima  je ljeto završilo podsjećam da jarko narančasta boja odlično služi u borbi protiv jesenskog bluesa." - kazala nam je dizajnerica. 

dk

Kolekcija je estetski naslonjena na šarena street art djela po kojima su ulice Melbournea prepoznatljive, ali i na stil odvažnih djevojaka koje inzistiraju na tome da budu drugačije: "Ovom DK kolekcijom dominiraju predimenzioniranost i jaki kontrasti čime želim potaknuti baš tu smjelost prisutnu na ulicama Melbournea, a koju prepoznajem kao najznačajniju osobinu moderne žene. Posebno se ponosim kampanjom za novu DK kolekciju jer je rezultat rada jednog moćnog ženskog dream teama. I ovoga puta iza fotografija stoji nezamjenjiva Senja Vild koja iz godine u godinu razvija naš vizualni identitet. Ovoga puta smo imali tu sreću da nam u kreativnom mozganju i set dizajnu pomogne izuzetno talentirana dizajnerica namještaja i interijera Ksenija Josifović možda poznatija kao jedna polovina istaknutog Presek Studija.  Ovaj girl power trenutak na beogradskoj dizajnerskoj sceni je rezultat suradnje, razmjene i međusobne podrške i samim tim pravo ostvarenje filozofije našeg brenda koji u svom imenu nosi "kolektiv"." - kazala je Milica.

Kako je nedavno postala majka odlučila je malo zagrebati i u to područje te je napravila zgodnu silikonsku kolekciju BITE ME koja se neće oštetiti kad je mali dječji zubići grickaju. Nakit Dizajn kolektiva možete naručiti preko njihovog Instagram profila.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više