Traži

20 komada iz nove Replay kolekcije na koje trebate obratiti pažnju

Jesen posvećena detaljima

Tekst: BURO.

Uz sada već kultne klasike poput denima, kožnatih jakni i modnih dodataka po kojima je ovaj brend prepoznatljiv, u jesenskoj kolekciji Replaya može se pronaći još urbanih komada koji ne ulaze u te kategorije. Nova kolekcija obiluje komadima asimetričnih krojeva, paletom boja koja se kreće od antracit sive do maslinasto zelene te naglašenim detaljima poput gumbiju i zakrpa. Poseban naglasak stavlja se i na bajkerske modele, a među takvim komadima ističu se i oni u jarkim bojama poput trenutno jako popularne žute i petrolej plave. Dio novih modela obilježila je ulična moda pa dominiraju logotipi, cool natpisi i sportske pruge, a glavni protagonisti postaju oversized jakne i kaputi, ali i džemperi od krupnog pletiva. 
Detalja nije pošteđena ni obuća, a tu se u prvom redu ističu kaubojske gležnjače sa zakovicama. Nova sezona u znaku je posvećenosti detaljima koji, kao što je već navedeno, čine glavni adut Replay outfita za sofisticirani, ali istovremeno snažni Replay imidž.
 Ovih 20 komada sezonski su must have za svaku urbanu ženu i muškarca, a mogu se pronaći u najbližem Replay storeu ili na www.reverto.hr gdje možete otkriti i ostatak ove kolekciju o kojoj svi pričaju.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više