Traži

HTML5 Standard

Djevojka tjedna: Kate Moss

Ona je naprosto vječna!

Djevojka tjedna: Kate Moss

Kada bi smo krenuli pisati o svim postignućima legendarne Kate Moss, tome ne bi bilo kraja. No, samo u posljednjih tjedan dana svojom pojavom podigla je dovoljno prašine u medijima i modnom svijetu da je zaslužila uvrštavanje u rubriku Djevojka tjedna.

Ovog ponedjeljka na dodjeli nagrada British Fashion Awards Kate Moss je kući otišla s posebnim priznanjem za rad u modnom svijetu, u rujnu je proslavila 25. godišnjicu svoje karijere, u siječnju slavi svoj 40. rođendan, a još uvijek ima lice djevojčice čije lice može reklamirati sve što zamisli. Sve njene naslovnice nije moguće niti nabrojati, samo na naslovnici britanskog izdanja Voguea se pojavila 34 puta, a s tim je časopisom veže još mnogo toga. Čak je odnedavno postala vanjski urednik koji će umjesto uloge modela, sada voditi snimanja.

Kate Moss

Nakon dodjele britanskih modnih nagrada, krenula je na proslavu Marca Jacobsa organiziranu u svoju čast. Naime, kao što svi već znaju, model se pojavio na naslovnici siječanjskog broja Playboya, a vijest o tome je odjeknula cijelim modnim svijetom. U svojoj četrdesetoj godini zna da izgleda dobro, pokazala je sve i oduševila mnoge, a zbog toga joj čestitamo na tom hrabrom potezu. Važan je to događaj za Kate, između ostalog, jer nema običaj snimati editorijale za muške časopise. Događaj je dodatno naglasio Marc Jacobs iskoristivši naslovnicu u dobrotvorne svrhe smjestivši je na majicu, prihodi od koje će ići za borbu protiv AIDS-a zaklade amfAR.

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Kate Moss

Tekst: D.Č.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Buro 24/7

  • Fotografija: Foto: Büro247.ru

Napišite komentar

Učitaj još