Traži

Ključni komadi za shopping u kolovozu

Ključni komadi za shopping u kolovozu

Izbor stilistice Ane Nikačević

Tekst: N.B.


Fotografija: Instagram,
PR

U novom izdanju naše rubrike, ključne komade za shopping u kolovozu odabrala je stilistica Ana Nikačević

U novom izdanju naše rubrike Ključni komadi za shopping u tekućem mjesecu ugostili smo mladu stilisticu Anu Nikačević. S obzirom na to da je riječ o ljetnom izdanju rubrike, Ana se u svom odabiru fokusirala na ljeto, a naglasak je stavila na prirodne materijale za koje ističe da bi trebali biti prvi ljetni izbor zbog kojeg će nam koža biti zahvalna.

 

Bijela košulja

Kada bih morala odabrati jedan jedini komad za ljeto to bi sigurno bila bijela košulja stilizirana u stotine različitih varijanti, uska ili pet brojeva prevelika, za klasične poslovne kombinacije, u večernjoj varijanti sa širokim statement remenom, vezana oko struka nošena kao suknja ili nošena preko kupaćeg u varijanti za plažu.

Ključni komadi za shopping u kolovozu (фото 1)

Šeširi i viziri

Uz dodatak soli u kosi savršen recept za stylish ljeto. U najpopularnijoj decentnoj slamnatoj varijanti, uklopljen u neki ležerni stajling ili za posebno odvažne u varijanti s velikim obodom kako ga je Jacquemus prikazao na reviji za ovo proljeće/ljeto. Što je veći obod to ste više u trendu, a bonus je što ste time i više zaštićeni od sunca.

Ključni komadi za shopping u kolovozu (фото 2)

Simetrija i asimetrija

Budući da ne morate toliko razmišljati o slojevitosti i kombiniranju odjevnih komada, ljeto je savršeno vrijeme da probate neki novi, za vas neočekivani kroj. Jedna haljina asimetričnog kroja dovoljna je da napravite statement outfit.

Prirodni materijali i boje

Iako i sama često ne poštujem ovo sveto pravilo, ovo ljeto pokušajte izbjegavati sintetičke tkanine i tamne boje. Poliester i crnu boju zamijenite prirodnim pamukom, lanom ili svilom u kombinaciji s prirodnim, zemljanim nijansama u stilu Stelle McCartney i Marnija. Vjerujte, koža će vam biti zahvalna!

Ključni komadi za shopping u kolovozu (фото 3)

Retro kupaći kostimi

Mnogim ženama izbor kupaćeg kostima predstavlja veliki stres i pritisak da moraju tijelo dovesti do ideala da bi obukle onaj bikini o kojem sanjaju. Bikini svakako nije jedina opcija, ovo ljeto odlučite se na jednodijelnu varijantu ili donji dio kupaćeg kostima visokog struka u stilu 50-ih, ali najbitnije od svega, opustite se i uživajte u ljetu!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više