Traži

Najljepše haljine s točkicama iz novih kolekcija koje bi nosile i chic Francuskinje

Komad sezone

Tekst: A.P.

Ako bismo morali izdvojiti jedan komad sezone čiji nas povratak na police oduševljava, to bi sigurno bila haljina s točkicama

Još prošle sezone osvojila nas je ona s potpisom brenda Reformation Par koju su potom kopirali svi high street brendovi. Podsjetimo se, radi se o kratkoj haljini na preklop s volanima koja savršeno pristaje uz sve modele obuće. Potom nam je privukla pažnju ženstvena kreacija francuskog brenda Rouje koja lijepo naglašava figuru i ima postranično kopčanje. Ovaj model midi duljine možete kupiti na njihovoj stranici po sniženoj cijeni do 30%, a ujedno je omiljena haljina osnivačice brenda Jeanne Damas. Upravo su Francuskinje na čelu sa spomenutom Damas ponovno popularizirale točkaste haljine koje tako šarmantno nose i kombiniraju u svojim stajlinzima s Instagrama.

Srećom, i naše trgovine imaju dobar izbor točkastih modela koji variraju od onih na preklop, asimetričnih modela midi duljine, haljina/košulja, mikro mini modela sa suknjicom A kroja. Na vama je samo da odaberete model koji pristaje vašoj građi i koji možete kombinirati za više prigoda. Naš "girl crush" je crvena midi haljina iz Manga ukrašena sitnim bijelim točkicama, ali i šarmantna mini haljina s Petar Pan kragnicom koju možete pronaći u dućanima poljskog brenda Reserved. &Other Stories ima fenomenalnu ponudu, ali kao što smo prije naglasili ne dostavljaju u Hrvatsku te ih možete pronaći u Italiji ili Njemačkoj. U galeriji pogledajte najljepše od najljepših kada je o high street brendovima riječ.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Učitaj još