Traži

Prugasti komadi kojima nećemo moći odoljeti ovog proljeća

Trendi uzorak

Tekst: D.D.


Fotografija: Altuzzara,
Instagram

Dizajneri poput Petera Pilotta, Vionneta, Tanye Taylor, Diane von Furstenberg predlažu da proljetnu sezonu provedete u - prugicama!

Zaboravite na majice s plavo-bijelim prugicama koje su obavezna oprema svake Francuskinje koja drži do svog stila, ovog proljeća chic su neke drugačije prugice. Midi haljine, lepršave bluze i plisirane suknje prekrivene su printom šarenih prugica koje se odjećom pružaju u svim mogućim smjerovima. Trend je to koji su iz ready-to-wear kolekcija dizajnera na police dućana prenijeli high street brendovi, neki čak toliko vjerno da izgleda kao da se radi o kopijama (u H&M-u se može pronaći haljina nalik onoj američke marke Tibi).

Prugasti komadi kojima nećemo moći odoljeti ovog proljeća (фото 1)

Dobrodošle su sve boje duginog spektra, u jarkim ili pastelnim verzijama, a multicolor trend djeluje zaigrano, ali nipošto dječački. Haljine kao da su spojene od nekoliko komada - s horizontalnim i vertikalnim prugicama, a upravo je to pravilo koje vrijedi kad kombinirate dva prugasta komada: crte se moraju kretati u različitim smjerovima. Kad se nose od glave do pete također je poželjno da su pruge različite debljine. Vertikalne prugice ovog će proljeća biti traženije od horizontalnih, a atraktivne su i zato što vizualno izdužuju figuru.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više