Traži

Haljine vladaju u novoj kolekciji Aleksandre Dojčinović

Jučer prikazana kolekcija

Tekst: A.P.

Moderna galerija u centru Zagreba poslužila je kao idealna kulisa za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović i njenog brenda Lei Lou

Aleksandrin forte su haljine kojima je posvetila dobar dio kolekcije. Ovaj put je suprotstavila nježno i robusno igrajući se s kombinacijama tekstura. Tako je na delikatnu haljinu od čipke stavila robustan kožni remen, na kožni šorc visokog struka kombinirala je nove gležnjače iz vlastite kolekcije koje su ukrašene vezicama od imitacije zmijske kože, čipkanu bluzu visokog ovratnika je uparila s mini suknjom s teksturom zmijske kože.

"Riječ je o kolekciji koja naglašava osobnost i šalje poruku da je dozvoljeno baš sve. Večer obilježena igrama providnog i neprovidnog, čednog i prpošnog, kratkog i dugog, blještavog i mat, nježnog i snažnog kulminirala je višedimenzionalnim haljinama naglašenih silueta i nimalo pritajenog glamura, što znači da nas očekuje modno neustrašivo proljeće prepuno transformacija u svakom smislu. A dozvoljeno će biti apsolutno sve, pa čak i pretjerivanje detaljima koji su u ovoj priči, doduše, toliko međusobno kompatibilni da se zapravo čini kako i jest jedino ispravno istovremeno nositi blještave aplikacije, statement nakit, široko, kožno remenje i zanimljive cipele, uz pomoć kojih čak i najjednostavnije haljine dobivaju predznak raskošne, a ta savršeno ukomponirana nespojivost ostavlja im, kad se sve to skine, neslućene prilike za kombiniranje, čak i u svakodnevici." poručuju iz Lei Lou ateliera.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Mateja Vrčković
Učitaj još