Traži

Majice modnog brenda izazvale pravu pomutnju: postoji lista čekanja od 2000 ljudi

Najpoželjniji bijeli t-shirt

Tekst: D.D.

U prvih sat vremena na listu čekanja prijavilo se 250 ljudi, a broj je do kraja dana dosegao brojku od 600 prijavljenih. Majice startup brenda AYR tako su se rasprodale već i prije nego što su uopće bile dostupne za kupnju...

Jeste li ikad kupili običan muški t-shirt i bacili se na DIY kako bi izgledao cool, unikatno i odlično vam pristajao? Mi jesmo, a to su napravili i kreativci koji stoje iza modnog startup brenda AYR (All Year Round). Samo što je njima uspjelo! Majica "The Supercool" izgleda baš onako kako želite, krase je oversized kroj i kratki rukavići, a izrađena je od luksuznog i mekog pamuka iz Perua. Bijeli t-shirt stoji 65 dolara, a do njega nije nimalo lagano doći. Naime, otkad je brend objavio kako će se njihove pamučne majice u bijeloj i izblijedjeloj crnoj boji naći u prodaji krajem veljače, nastala je takva pomama za njima da se već u prvih sat vremena na listu čekanja prijavilo više od 250 ljudi. Danas ta brojka iznosi više od 2000 ljudi, pa su se majice rasprodale i prije nego što su uopće stigle na webshop.

Osnivačica Jac Cameron i ostatak dizajnerskog tima godinama su pokušali stvoriti idealan t-shirt, istražujući pritom različite materijale i krojeve sve dok nije nastao ovaj hit model. Popularnost mogu zahvaliti i tome što su u čitav proces uključili svoje vjerne klijentice koje su im otkrile da žele jednostavnu majicu koju mogu nositi čitavu godinu, koja se može isfurati u casual i svečanijim prigodama te neće izgubiti oblik ili se stisnuti tijekom vremena. Brend je osnovan prije četiri godine, a temelji se na izvansezonskim esencijalnim komadima koje nosimo svaki dan - baš onakvima za kojima se ponekad treba uputiti u pravu potragu.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    AYR,
    Instagram
Učitaj još