Traži

Pogledajte blagdansku kampanju kuće H&M i top komade iz blagdanske kolekcije

S Nicki Minaj

Tekst: A.P.

H&M sa zadovoljstvom najavljuje da će, u blagdanskom filmu 2017., glavnu ulogu imati Nicki Minaj s Jesse Williamsom i John Turturrom. Pod redateljskom palicom Johana Rencka, film pripovijeda priču o paralelnom svijetu fantazije ispunjenom nezaboravnim likovima i s univerzalnom porukom brige jednih za druge...

Moderno snimanje klasične bajke, film se usredotočuje na herojsku djevojčicu koja prati zločestog brata Djeda Mraza kako bi spasila blagdansku sezonu od njegove sebičnosti. Nicki Minaj je u ulozi majke male junakinje, ali i u ulozi nevjerojatne vile imena Wisest Thingy, dok Jesse Williams igra dvostruku ulogu oca i nadnaravnog Najbržeg vilenjaka, a John Turturro preuzima uloge Djeda Božićnjaka i njegovog zločestog brata.

hm

"Volim ovaj film zbog njegove glavne poruke. Uživam gledajući ovu djevojčicu koja postaje junakom koji živi u svakom od nas. Za vrijeme blagdana se uvijek osjeća neka vrsta čarolije u zraku.", kaže Nicki Minaj

"Uzbudljivo je vidjeti kako naši blagdanski projekti oživljavaju zajedno s takvim inspirativnim talentima. Oni su definitivno dodali dodatnu čaroliju filmu i nadamo se da će se našim kupcima svidjeti način na koji je moda u H&M-u prezentirana tijekom blagdana.", nadodala je Pernilla Wohlfahrt, voditeljica dizajna i kreativna direktorica H&M-a.

hm

Veliki izbor svečane mode za cijelu obitelj i pojedini artikli prikazani u filmu bit će dostupni u trgovinama i online na hm.com za vrijeme Holiday kampanje, koja počinje 9. studenog.

hm

hm

hm

gm

hm

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    H&M
Učitaj još