Traži

Pogledajte novu ekskluzivnu Studio kolekciju kuće H&M

Predstavit će se na Pariškom tjednu mode

Urednik: A.P.

Za S/S 2018., H&M Studio će ponovno predstavljati žensku i mušku kolekciju na Pariškom tjednu mode, ovaj put u Musée des Arts Décoratifs na rue de Rivoli...

Ključna inspiracija za H&M Studio S/S 2018. se vrti oko japanskog minimalističkog dizajna i tihe profinjenosti, stoga smo sretni što možemo obznaniti H&M sponzorstvo ove velike izložbe o Japanu u Musée des Arts Décoratifs. Izložba će se otvoriti nešto kasnije tijekom godine i na taj način proslaviti 150 godina kulturne razmjene između Francuske i Japana, te istražiti utjecaj Japana u zapadnoj kulturi.

"Musée des Arts Décoratifs je tako lijep, kultni prostor i pravo je vrijeme i prilika za predstavljanje H&M Studio kolekcije na mjestu koje će kasnije ugostiti velike umjetničke izložbe Japana, a koji je uvelike utjecao i na našu kolekciju S/S 2018. Također smo vrlo sretni što smo sponzorirali izložbu koja će bez sumnje prodrijeti u osjetljivost dizajna i ljepote Japana ", kaže Pernilla Wohlfahrt, voditeljica H&M projekata.

Uoči predstavljanja u Parizu, dostupan je lookbook za S/S 2018. sa supermodelima; Saskia de Brauw i Clement Chabernaud, zajedno sa zvijezdom u usponu Shanelle Nyasiase. Obje, ženska i muška kolekcija, imaju čiste siluete koje odišu opuštenošću s laganim utjecajem radne odjeće. Ženska kolekcija je usredotočena na ispis od glave do pete, svijetle boje u obliku haljina pune duljine, jednostavnih tunika koje se nose preko hlača, te na utilitaristički kroj i pleteninu. U međuvremenu, muška kolekcija naglašava klasične komade kao što su strukirana jakna, košulja i pulover sa zaigranim siluetama boja i luksuznim dodacima.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    H&M Press
Učitaj još