Traži

Prvi pogled na Reserved Premium Quality liniju

Nova kolekcija poljskog brenda

Tekst: Promo

Reserved je novu zimsku kolekciju začinio Premium Quality linijom odjevnih komada namijenjenih svim samosvjesnim ženama i muškarcima kojima je kvaliteta odjeće koju nose na prvome mjestu

Nova Premium Quality zimska odjevna linija za žene i muškarce donosi nam kvalitetne odjevne komade s naglaskom na zimske jakne, džempere, hlače, čizme, ali i modne dodatke poput satova i remena. No, ono što nam ova linija diktira kao apsolutan must have ove sezone jesu kvalitetne fine rukavice kao idealan modni dodatak koji nas štiti u ovim hladnim zimskim danima.

Prilikom dizajniranja Premium Quality odjevne linije, dizajneri Reserveda imali su na umu žene i muškarce koji se u kupovini svojih omiljenih odjevnih komada vode željom za finim materijalima i tkaninama spojenih s profinjenim dizajnom koji će ih uvijek izdvajati iz mase. Jakne, čizme, i remeni napravljeni od kvalitetne kože, vuneni džemperi i kaputi koji će vas svojom toplinom grijati u ove hladne zimske dane, a kao točku na i vaše odjevne kombinacije Reserved je za vas kreirao mnoštvo rukavica finih materijala prošivenih volanima i ukrašenih mašnama za one koji žele više.

Reserved u ovoj kolekciji nije zaboravio ni one koji žele zadržati buntovnika u sebi pa donosi unikatne komade bikerskih kožnih jakni, hlača i čizama u kojima nigdje nećete proći nezapaženo. Zavirite u zimsku Premium Quality odjevnu liniju Reserveda i učinite zimu svojim omiljenim godišnjim dobom!

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    PR
Učitaj još