Traži

Revija H&M Studio u Parizu: svi komadi s piste već se mogu kupiti u dućanima

Švedski gigant na Tjednu mode

Tekst: D.D.

H&M Studio predstavio je svoju S/S 2018. kolekciju u formatu "See Now, Buy Now" tijekom Tjedna mode u Parizu...

Kolekcija je nadahnuta urbanom gracioznosti i tipičnim japanskim minimalizmom. Za potrebe tog događanja prostori Musée des Arts Décoratifs pretvoreni su u suvremenu viziju tradicionalnog japanskog interijera, s ikonskim tatami podlogama i prelijepim ikebana aranžmanima. Među uzvanicima su bili i Naomie Harris, Alexa Chung i Joan Smalls, koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj japanskoj večeri nakon koje se revija počela odvijati u pravome labirintu koji su tvorili prolazi među stolovima.

Alexa Chung

H&M Studio kolekcijom prevladavaju jasne siluete, opušteno ozračje i upečatljivi apstraktni uzorci za koje je kao nadahnuće poslužio tradicionalni japanski sustav pisanja. Uravnoteženost između minimalističkog dizajna, izraženih boja i pokreta postignuta je pomoću lepršavih tkanina, zanimljivih pletiva i krojeva karakterističnih za radnu odjeću. Modnu reviju je nosila raznolika i zanimljiva postava supermodela i novih lica, uključujući i Adwoa Aboah, Amber Valletta, Grace Elisabeth i Edie Campbell. Neposredno nakon revije, plesna skupina Strawhatz zapalila je pozornicu svojom kinetičkom izvedbom za 200 prisutnih uzvanika.

Winnie Harlow i Joan Smalls

"Bilo je jako uzbudljivo vidjeti naše fantastične kombinacije uzoraka i boja, pravilnih i čistih linija nadahnutih tradicionalnim japanskim dizajnom. Zajedno s izvorno uređenim ambijentom, posebnom dekoracijom stolova, zanimljivim dodatnim ukrasima i drugim detaljima, osjećala se snažna prisutnost gracioznosti i ljepote, stoga jedva čekamo vidjeti kako će naši kupci širom svijeta stilizirati svoje omiljene artikle" ističe Pernilla Wohlfahrt, H&M-ova voditeljica dizajna.

Caroline de Maigret

H&M Studio je ključna sezonska kolekcija H&M-a, na kojoj radi zaseban tim dizajnera. Ženska i muška kolekcija odjeće, predstavljene na modnoj pisti, puštene su u online prodaju izravno nakon održavanja revije i bit će dostupne u trgovinama širom svijeta od danas, 1. ožujka ove godine.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    PR
Učitaj još