Traži

Stigla je nova kolekcija Rei Kawakubo

Comme des Garçons Comme des Garçons

Text: N.B.

Dok svi pričaju o njezinoj izložbi u njujorškom Metropolitanu, Rei Kawakubo je predstavila novu kolekciju za svoju liniju Comme des Garçons Comme des Garçons

Radi se o kolekciji za jesen 2017. koja je nosivija od njihove Comme des Garçons linije dok i dalje obiluje voluminoznim siluetama. U ovoj kolekciji koja je bez puno pompe snimljena na modelima ispred bijelog zida tako vidimo voluminozne suknje i haljine u kombinaciji s topovima i košuljama. Na njih je Kawakubo suptilno slagala slojeve od dužih i kraćih raskopčanih sakoa ili kaputa s dva lica. U kolekciji dominiraju neboje - crna, siva, bijela i tamnoplava, ali se kod osam odjevnih kombinacija pojavljuju i boje - crvena, ružičasta, svijetloplava i pastelne ljubičasta i narančasta. Od njih su izrađene haljine i kardigani s uzorkom zvjezdica, točkica i neobičnih motiva poput lanaca i remena što je pomalo neobično za Rei Kawakubo.

U svakom slučaju ova kolekcija njeguje estetiku Comme des Garçonsa, a nosivija je od njihovih kolekcija koje prikazuju u Parizu i sigurno će naći niz poklonika među obožavateljima rada legendarne japanske dizajnerice. 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    Buro247ru
Učitaj još