Traži

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver

Njemački brend otkriva svoju viziju za jesen/zimu 2015.

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver

Tekst: N.B.

Njemački brend s.Oliver ovih dana predstavlja kampanje za jesen/zimu 2015. za čak tri svoja ogranka – s.Oliver, s.Oliver Denim i s.Oliver Premium

Nadahnuti ulicama Stockholma, predvodnici brenda upravo su taj grad odabrali kao kulisu za svoju novu kampanju. Mladi modeli tako šeću ulicama odjeveni u s.Oliver Denim komade inspirirane rock glazbom. Denim kolekcija obiluje svevremenskim komadima od trapera i kože, kariranim košuljama i puloverima. Premium kolekcija nešto je sofisticiranija, a sastoji se od poslovnih i večernjih komada za žene te elegantnih muških odijela i kaputa.

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 1)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 2)

Treći ogranak jednostavnog naziva s.Oliver u kampanji predstavlja komade namijenjene svima. Fotografije prikazuju skandinavske top-modele Louise Pederson i Benjamina Eidema u obiteljskom okruženju s djecom koja nose komade iz s.Oliver Junior linije. Pederson i Eidem nose svakodnevne odjevne kombinacije s klasičnim s.Oliver potpisom – pulovere u kombinaciji s kvalitetnim trapericama, kapute i jakne za žene i muškarce pa čak i zimske modne dodatke poput šalova i kapa. Obožavatelji s.Olivera tako ove jeseni mogu uživati u još jednoj odličnoj kolekciji. 

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 3)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 4)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 5)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 6)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 7)

Stižu odlični jesenski komadi brenda s.Oliver (фото 8)

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Učitaj još