Traži

HTML5 Standard

U Karla trgovine je stigla ljetna kolekcija

Odličan izbor torbica i cipela

U Karla trgovine je stigla ljetna kolekcija
Poznati svjetski brendovi pripremili su savršene modne dodatke za ljetne dane i noći. Od natikača do visokih potpetica, zavodljivi modeli neće vas ostaviti ravnodušnima...

Za ovo ljeto Karla trgovine osigurale su veliki izbor hit-modela modnih dodataka poznatih dizajnera kao što su Loriblu, Coccinelle, Twinset, Tory Burch, See by Chloé, No. 21, Marc Jacobsa i McQ te tako najavile zavodljivo i šareno ljeto. Nosi se sve - od nezaobilaznih natikača, koje su pokorile modnu scenu, pa do vrtoglavo visokih potpetica kombiniranih sa zanimljivim torbicama. 

Uz prepoznatljive klasično elegantne modele cipela, Loriblu nas oduševljava šarenim torbicama koje će unijeti modno osvježenje u svaku odjevnu kombinaciju. Alessandro del Acqua za No. 21 ustraje na poznatom dizajnu prošaranom dozom ekstravagancije, koji svaki komad pretvara u pravo umjetničko djelo. Klasična ženstvenost je i dalje glavna odlika Tory Burch modela dok McQ, na sebi svojstven način, i u ljetnoj kolekciji ostaje domišljat i originalan. Budući da smo već navikli da nas Marc Jacobs i See by Chloé osvajaju zanimljivim dizajnom i veselim bojama, to su učinili i ovaj put, čime su najavili još jedno uzbudljivo i zanimljivo ljeto. 

U galeriji pogledajte komade iz ljetne kolekcije, a cjelokupnu ponudu provjerite u Karla trgovinama ili na www.karla.hr.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Promo

  • Fotografija: PR

Napišite komentar

Učitaj još