Traži

Već je vrijeme za božićne džempere poznate kao "ugly Christmas sweaters"

Stigli su u Reserved

Tekst: L.M.F.

Reserved pali božićne lampice! Doznajte što nam sve donosi nova kolekcija prepuna omiljenih tzv. ugly sweatersa

Iz Reserveda nam stiže prava božićna priča i ovog puta vam predstavlja mušku i žensku kolekciju kul toplih vesti, sweatshirteva s prigodnim likovima poput sobova, djeda božićnjaka i snjegovića uz šaljive printeve filmskih likova Star Warsa.

Ovo će biti jedan od must have komada ove sezone, koji definitivno zauzima policu vašeg ormara. Dolaskom hladnijih dana, nastavlja se trend oversize vesti i pletiva. Mnoge zaljubljenike u blagdansko vrijeme, oduševit će Reserved kolekcija sweatersa! Trend koji je počeo još početkom 90-ih godina u američkim filmovima i serijama, postaje revival i vraća se u trgovine. Ovi klasici iz svijeta pletiva oživljeni su s totalno otkačenim božićnim likovima i motivima poput veselih sobova s apliciranim pomponima, medvjedima i nezaobilaznim snjegovićem, za pravu božićnu priču. U kombinaciji za gradsku šetnju, nosite pravi ukras i budite glavni na špici! Reserved blagdanski komadi odlični su za svaki zimski look. Outfit s oversized sweatshirtom, mom jeansom visokog struka i gležnjačama, zagrijat će atmosferu hladnih dana. 

Muška kolekcija također je "upletena" u ovu priču. Vesele printeve na klasičnom T-shirtu s likovima junaka iz Star Warsa, dodatno će začiniti prigodni tekstovi "Merry force be with you" ili "Merry Sithmas". A za one koje vole nešto topliju kombinaciju, Reserved ima i mušku kolekciju pletiva i vesti nordijskog uzorka i motiva crvenog ogrtača Djeda Mraza kojim se uživite se u ulogu! Inspiraciju za odlične kombinacije uz razigrane teksture pronađite uskoro u Reservedu!

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

  • Fotografija:
    PR
Učitaj još