Search

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke

I provjereno djeluju!

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru,
PR

U današnje vrijeme prezasićenosti beauty (i drugih) tržišta, reputacija koju postignete na društvenim mrežama postaje ključna. Ne postoji ta reklamna kampanja koja se može mjeriti s preporukom iz prve ruke, i brendovi to vrlo dobro znaju. Mlađe generacije svoje živote provode na Facebooku i Instagramu, a svoja svakodnevna iskustva redovito dijele. To se posebno odnosi na generaciju millennialsa, a onda i one nadolazeće, poput tzv. generacije Z, koje se ne daju tako lako zavarati. Svaki proizvod se pomno testira, a vjernost brendu se ne postiže tako lako. Iz tog je razloga uspjeh određenih beauty brendova još i veći, a u nastavku provjerite o kojima se točno radi i koja je tajna njihovog uspjeha.

Glossier

Osnivačica portala Into the Gloss, Emily Weiss, jedna je od pionira novog načina oglašavanja brenda. "Glossier" je međunarodno prepoznatljiv brend koji obožavaju korisnici društvenih mreža. Upravo se taj kanal i koristi kao način oglašavanja, a drugi im nije niti potreban. Čitatelji portala znaju koliko Emily Weiss i njen tim prate beauty industriju i koliko im se može vjerovati, naodmet nisu niti prekrasna minimalistička pakiranja koja će osvojiti svakog millennialsa. Od Milk Jellyja čistača za lice do Mask Duo seta i njegujućih balzama za usne, s njihovim proizvodima nećete pogriješiti.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 1)

Milk Makeup

Riječ je o relativnom novom američkom brendu, koji je na tržištu tek dvije godine, ali je već došao do pozicije da se lansiranje svakog novog proizvoda gotovo religiozno očekuje. Kad govorimo o njihovim najprepoznatljivijim proizvodima, ne možemo zaobići Matcha tonik, ali i multifunkcionalni Blur Stick bez ulja i silikona, koji možete koristiti na područjima obraza, očiju i usana.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 2)

The Oozoo

Kad govorimo o "it" beauty brendovima, moramo spomenuti i one korejske. Ovaj se brend na tržište pozicionirao sa svojim maskama za lice različitih namjena; za čišćenje, hranjenje, sužavanje pora ili pak s efektom liftinga. Maske se redom sastoje od ekstrakta povrća i ulja, a mnogi se korisnici kunu da je rezultat ravan odlasku u kozmetičke salone.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 3)

3ina

Još jedan mladi brend koji je u kratkom roku došao do vojske obožavatelja stiže iz Španjolske. Pakiranja su također minimalistička, sastojci su veganski i u skladu s ekološkim načelima, a ističu se i po novitetima u području aplikacije proizvoda. Primjerice, njihovo kremasto sjenilo za oči, Eye Gloss, dolazi u pakiranju sličnog sjajilima te se nanosi pomoću spužvice.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 4)

Fenty Beauty

Ovaj brend ne treba posebno predstavljati, budući da za njega znaju gotovo svi. Rihanna je predstavila široku paletu proizvoda koji odgovaraju svim tonovima kože, a za njih ćete se doslovno morati otimati. Rekordi prodaje se nastavljaju rušiti, a brend ima ugled kakav i mnogo veći mogu samo poželjeti.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 5)

Vitabrid C12

Potrošači danas znaju čitati deklaracije i provjeravati sastojke, a sve se više priča i o važnosti unošenja vitamina u naš organizam. Upravo je na tome svoj imidž izgradio ovaj korejski brend, koji u svim svojim proizvodima nudi i vitamin C. Isto tako, jamče da njihovi proizvodi djeluju kroz 12 sati, što već samo po sebi zvuči intrigantno. Proizvod koji korisnici posebno hvale je C12 SPOT, koji sprječava upale na mlađoj koži.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 6)

Perricone MD

Ovdje je riječ o luksuznom brendu s više od dva desetljeća tradicije, pa njegova reputacija nadilazi okvire mlađih korisnika. Ipak, imajući na umu važnost pridobivanja klijentele millennialsa, lansirali su liniju Pre: Empt Series namijenjenu upravo njima. Ako želite probati proizvod koji dobiva samo riječi hvale, onda je to osvježavajuća maska za tuširanje sa zelenim čajem, potočarkom i kurkumom.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 7)

Vprove

Ako ste mislili da smo naveli već sve relevantne korejske brendove, prevarili ste se. "Vprove" se ističe po ciljanom rješavanju različitih problema kože, poput crvenila, upale ili akni, a glavni sastojak koji navode je poseban ekstrakt ginsenga.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 8)

Kylie Cosmetics

Zahvaljujući ovom brendu, Kylie Jenner je nadišla okvire još jedne reality zvijezde bez pokrića te postala beauty mogul, i to prije svoje dvadesete godine. O uspješnosti ovog brenda dovoljno govori podatak da je jedan od najkopiranijih brendova uopće, kao i to da se gotovo svaka kolekcija rasproda kroz nekoliko dana. Najpoznatiji proizvodi? Lip kitovi, naravno.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 9)

Herbivore Botanicals

Ovaj brend potječe iz Seattlea, a osnovan je 2011. godine. Njihova je strategija osvajanja tržišta millennialsa bila poprilično jasna: obilje nijanse millennial pink u svojim proizvodima, kokosova voda i ružine latice kao glavni sastojci (jedni od najpopularnijih sastojaka proteklih godina), djelovanje u skladu s prirodom te razgradiva pakiranja. Hint: ako imate prilike, probajte njihovo plavo ulje za lice s antibakterijskim djelovanjem.

10 beauty brendova koje obožavaju milenijalke (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više