Search

10 fantastičnih krema za ruke

10 fantastičnih krema za ruke

Neizbježan beauty proizvod zimi


Image: Promo

Za ljubiteljice slatkih mirisa, Cottage i Lush kreme za ruke bit će idealan izbor, dok će one koje vole prirodnije mirise odabrati hranjivi gel od nevena

Kad stigne zima, a s njom i niske temperature, koje se nerijetko spuštaju ispod nule, naša koža to osjeća i potrebno ju je hraniti adekvatnom njegom. Kreme za ruke i balzami za usne proizvodi su za kojima češće posežemo kako nam se koža direktno izložena vanjskim utjecajima ne bi pretjerano isušivala. Lijepa i praktična pakiranja idealna su za svaku torbu tako da ju uvijek možete ponijeti sa sobom. Izabrali smo nekoliko provjerenih favorita, počevši od bogate hidratacije koju nudi Nivea, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Cottage božanstveno mirisna krema od jagode i mente pogodna je za izrazito suhu kožu i nahranit će je u trenu, a Nikelova krema s pantenolom uz njegu će vam priuštiti i uklanjanje eventualnih hiperpigmentacijskih mrljica na koži i sprečavati njihov nastanak.

Luksuz u bočici potpisuje kuća Sisley i njezina krema koju čini jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata shea maslaca i suncokretovog ulja za njegu te guava i mrkva, koje su zadužene za hidrataciju. Koju god kremu odabrali za svoje ruke, nećete imati problema sa suhom kožom i nadraženim osjećajem koji stvaraju nepovoljni vanjski utjecaji. 


 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više