Search

10 nijansi ružičaste

10 nijansi ružičaste

Dočekajte proljeće uz najljepše ružičaste lakove za nokte

Image: buro247.ru

Ponekad svaka žena poželi malo ružičaste u životu, pa zašto ne bismo obojile nokte u neku od brojnih nijansi te živahne boje i usrećile se

Jarki lak za nokte u ružičastoj nijansi idealan je način za razbijanje monotonog i hladnog sivila veljače. Pitanje je samo koju nijansu odabrati. Mi vam nudimo 10 najljepših nijansi koje će vas uveseliti u ove zimske dane.

Neke žene preferiraju nježnu baby ružičastu, druge više vole intenzivno neonsku ružičastu, a neke su obožavateljice voćne boje maline, kakvu nam, primjerice, nude u kolekciji Dolce & Gabbana u nijansi "Shocking".

Kad je riječ o punoj intenzivnoj ružičastoj boji, u ponudi je i nijansa u hladnoj boji fuksije, kakvu možete pronaći u M.A.C-ovoj kolekciji, a krije se pod nazivom "Girl About Town" i odlično će izgledati kako na kratkim noktima, tako i na dugačkim. Međutim, ovdje treba pripaziti da je manikura izvedena savršeno, u protivnom će izgledati neuredno, a to nipošto ne želimo s ovako upečatljivom bojom.

Ružičasta boja dolazi u različitim varijacijama, pa biste inspiraciju mogli potražiti u djetinjstvu i lutkici Barbie koju krasi karakteristična nijansa ružičaste. U tom biste slučaju mogli posegnuti za poluprozirnim lakom "Kiss" brenda Christina Fitzgerald ili Chanelovim kremastim lakom u nijansi "Le Vernis Rose Exuberant".   

Ako su vam navedene ružičaste ipak previše upečatljive, isprobajte nježnije pastelne nijanse kremastog finiša i odaberite lak za nokte kuće Givenchy u nijansi "Rose Evocation" ili, pak, mrvicu intenzivniju ružičastu nijansu "Glam" brenda Kure Bazaar.   

Znamo da lakovi dolaze u različitim finišima, pa ako ste ljubiteljica shimmer lakova, idealna nijansa za vas je prekrasan Diorov crvenkasto-ružičasti lak u nijansi "Front Row" koji sadrži sitne svjetlucave čestice. A u ponudi se nalazi i neobična nijansa ružičaste koja podsjeća na sladoled od jagode ili žvakaću gumu imena "Mermaid's Kiss" brenda Deborah Lippmann koja sadrži srebrne i ružičaste šljokice. Iz popularne kuće lakova za nokte OPI dolazi nam lak satenskog finiša "La-Pazatively Hot", a za kraj smo ostavili lak Sally Hansen u boji šećerne vune "Cotton Candies".

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim divnim lakovima i da ćete ove snježne dane ukrasiti nekom zanimljivom nijansom ružičaste boje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više